התחלה של טיפולי פוריות ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות יקרות ,אני חדשה פה ויש לי כמה שאלות
    עבר שנה שנה של ניסיונות המליצו לי על ד"ר ברקוביץ אריה (גבעת שמואל ) רופה מתמחה בפוריות . בפעם ראשונה שבאתי הוא אמר לעשות בדיקת זרה והורמונים.עשינו בדיקות באנו ביחד אם הבעל הוא אמר הכל תקין ונתן הפניה ישר לצילום רחם ואמר שאם יהיה הכל תקין ישר נתחיל הזריות .הרופא הזה מאוד אנטיפטי (מי שהמליצה לי עליו אמרה לי את זה אבל מצד שני היא אמרה שהוא רופא טוב) הרופא הזה לא נותן שום הסבר על כל שאלה שלנו הוא אומר שלא צריך שאלות מיותרות וצריך לעשות כמו שהוא אומר ...אז השאלה שלי היא כזאת :
    1. האם מישהו יודע להגיד לי משהו על הרופא הזה ? האם עדיין שווה להישאר אצלו למרות היחס שהוא נותן?
    2. האם באמת ככה על ההתחלה חייב לעשות בדיקת רחם שמעתי שהיא כואבת מאוד? וגם ישר מתחילים עם הזרעות? חשבתי שמתחילים עם מעקב זקיקים או משהו כזה בסגנון .בנות בבקשה תעזרו לי כי רופא לא נותן שום הסבר.
    תודה מראש
9 תגובות
עמוד 1
  • היי,

ברואה הבאה לשהות קצרצרה...

אני לא מכירה את הרופא אבל שמעתי שהוא רופא טוב ( רק מסיפורים).

צילום רחם לא עברתי אבל ממה ששמעתי מהבנות אצל כל אחת זה אחרת. רובן טוענות שזה כאבים כמו של מחזור עם דימום קל לפעמים...

אני גם לא עברתי הזרעות . אותי ישר העלו כיתה ל IVF.
    אבל עד כמה שידוע לי גם הזרעות מתבצעות תחת טיפול תרופתי ומעקב זקיקים...

אנחנו כאן בשבילך...בהצלחה
  • היי מתוקה, תשמעי אני חייבת לומר שלדעתי אף רופא לא שווה באמת אם אין לו יחס אנושי, מהות המקצוע שלו היא לעזור לאנשים ובימינו לא חסרים מומחים. אבל זוהי רק דעתי כמובן. אני עשיתי צילום רחם, לא אשקר לך זה לא היה נעים אבל זה עובר מהר מאד

• לגבי צילום רחם - לדעתי האישית זה אחת הבדיקות חובה להתחלה של טיפול פוריות כלשהו...
    לגבי הרופא - לא חסרים רפאים טובים מאוד ונחמדים, תעזבי אותו בהקדם. לא שווה אם הוא לא מסביר מה מהות הטיפול.
    הזרעות - את גם תחת מעקבים ותרופות/זריקות.
  • לא מכירה את הרופא.. אבל שמעתי עליו דברים טובים..

מסכימה עם ג'סי עם מה שכתבה..

בהצלחה

• הייי

אצל הרופאה שלי זה הפוך קודם עשינו 3 הזרעות (לא כואב בכלל) ורק אחרי זה היא נתנה לי אפשרות להחליט איך להמשיך בטיפול או צילום רחם או ישר להזרעות עם זריקות כל יום.

אני כמובן גם קראתי באינטרנט ושמעתי שצילום רחם זו בדיקה כואבת וממש פחדתי אמרתי ניקח סיכון אמא שלי ובעלי באו איתי לבדיקה (הכל עושים בשביל ילד)
    אז.. הבדיקה לא כאבה כמו שחשבתי קצת לא נעים אבל אי אפשר להגיד כואב.. בטוח שלידה יותר כואבת.. חחח

בחודש שעושים צילום רחם לא עושים טיפול בשעה טובה התברר לי לפני יומיים שאני בהיריון
    (טבעי) ... הייתכן? אומרים שצילום רחם פותח סתימות בצוואר הרחם ובכלל פותח את הרחם לכן הרבה יותר קל להיכנס להיריון אחרי ועובדה אצלי זה עבד.

אז לדעתי אל תהיי פחדנית לכי על צילום רחם מה כבר יכול להיות? כל כאב פיזי (אם בכלל זה יכאב לך) עובר..

בהצלחה

מיקמיק
  • בנות תודה רבה על התגובות !!!!!!!!!!!!
    MIKA 25 - מזל טוב מותק איזה כיף!!! יש לי מישהי שאני מכירה היא סיפרה לי אותו סיפור לא רצתה ישר לעשות צילום רחם עשתה 3 הזרעות וחודש לאחר נכנסה טביעי ומה שהכי מדהים ששנה וקצת לאחר נכנסה להריון בתאומים (לא זהים) אומרים שזה יכולית עדיין השפעה של הורמונים שלקחה אז בהזרעות
    בעיה עם הרופא שלי שאי אפשר להתייעץ איתו הוא אומר שאני צריכה לעשות צילום רחם אז הזרעות אז ככה זה יהיה מבחינתו אין פה נושא לוויכוח ,הוא קשה
    .נראה לי שילך על זה בסוף(על הצילום הזה ) מפחיד אותי אבל שהרופא נתן לי טפסים ששם אני צריכה לחתום על זה שהרופאה הסביר לי על הסיכונים של הדבר הזה והוא לא הסביר בכלל.
    חמודות שלי בהצלחה לכולנו והפתעות מרגשות בשנה החדשה!!!
  • כולם חותמים על הטפסים האלו .. הכלל הוא שהכל בדרך כלל בסדר והחריג הוא שמשהו לא יהיה בסדר..
    מזכיר לי שהייתי אצל הרופא שלי שגיליתי שאני בהיריון (פגישה ראשונה איתו) הדבר הראשון ששאלתי מה הסיכוי להפלה? מתי בטוח זה היריון ולא יכול לקרות כלום?? והייתי בלחץ
    ואז הוא הסביר לי שהכלל הוא שהכל בדרך כלל בסדר ושלכולם כמעט ההיריון נשמר בודדות הם אלו שיש להן הפלה טבעית או משהו כזה לכן תתייחסי לעצמך כאילו את הכלל ולא החריג והכל יהיה בסדר.

דרך אגב אם הרופא שלך כל כך קשוח פשוט תחליפי לא חסר רופאים טובים :)
    בהצלחה

מיקמיק
  • תודה בובה
  • היי חמודות, קבעתי תור לעוד שבועיים ממקווה שיעבור מהר...האמת כשקבעתי תור אתמול הפקידה אמרה לי רצוי שיהיה איתך מלווה אמרתי לה שאין לי (בעלי עובד ואין לי מישהו אחר ללכת איתו) כשבאתי הביתה סיפרתי את זה לבעלי והוא ממש הפתיע אותי לטובה הוא אמר לי "בטח שאני ילך איתך איך יכולת לחשוב אחרת" בנות זה ממש חימם לי את הלב ונתן לי הרבה כח.
    אז אעדכן אותכם אחרי הבדיקה איך היה... שבת שלום לכולנו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה