אשמח לעידוד.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני עוד מעט שבוע 6.. ואני פשוט חוששת...
    זה הריון ראשון.. ויש לי תור רק עוד שבוע בערך..(ראשון)

אני מפחדת מבעיות מרוב שאני שומעת על בעיות..

אני באמת מפחדת..
    אני רוצה שהכל יהיה בסדר...

ניתן לוודא בדרך אחרת?/:בנתיים..
6 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל הכי חשוב זה להיות אופטימית...
    אני זוכרת שגם אני קראתי על כל מיני בעיות בפורום ומאד דאגתי וברוך ה' הכל בסדר.
    עוד דבר שתיקחי בחשבון זה שאחרי הבדיקה הראשונה שרואים דופק (ואולי גם זו שאחריה אחרי בדיקות דם אם הרופא יבדוק שוב), את לא תראי את העובר עד לשבוע 11-14 בשקיפות העורפית שזה בסביבות חודש לא לראות אותו וגם בבדיקות שלאחר מכן הפער הוא כחודש...
  • הלוואי והיה ניתן לוודא כל הזמן כל יום
    אבל אי אפשר
    לצערינו מקרים רעים קורים אבל תמיד צריך להאמין שהכל טוב , לחשוב חיובי
    ב"ה שבוע הבא תרגישי טוב יותר ....(עד הבדיקה הבאה חחחחח)

• אין דרך לדעת בוודאות

• את מזכירה לי את עצמי בשבועות שלך..אני עברתי הפלה 4 חודש לפני ההריון הזה אז תתארי לך איך הייתי..
    לא צריך לחכות ולהיות במתח
    אני מדאגה הלכתי כל שבוע לאולטרסאונד והרופא אמר לי שזה בסדר גמור עד שראינו במשך חודש חודש וחצי שהגדילה והכל הולך כמו שצריך הפסקתי ללכת ואז כבר היה שקיפות סקירה וכו'
    אני מציעה לך פשוט ללכת לבדיקה שיגרתית אני בשבוע שלך הלכתי לראות שק הריון ואת לא מבינה מה זה עשה לי הנקודה הקטנה הזאת שראיתי אושר גדול..

• היי ,החשש קיים אצל כל אחת תהיי אופטימית ובע״ה הכל יהיה תקין. שיהיה בהצלחה.כמו שמיטל אמרה היא צודקת ככה זה אצלי-מאז שאני הייתי בבדיקת דופק ועד השקיפות עורפית שיש לי מחר עבר חודש וחצי כמעט. המתח הזה קשה , בעזרת ה׳ יהיה בסדר.
  • ככה זה מאמי, אני נשבעתי שאחרי בדיקת דופק לא אדאג משום בדיקה ונכשלתי..
    כל בדיקה מחדש מפחידה אותך במיוחד שאנחנו חשופות לכל כך הרבה מידע ולמקרים שלא עלינו...

תחשבי טוב - יהיה טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה