אוף עם הפיספוסים האלה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• שניים מתוך שניים! אוף!

ועוד הצלחתי לגרום לבר לשבת אולי 10 דקות רצוף בישבנון (לא יצא כלום) ואיך שהיא ירדה ממנו והלכה לסלון היא שיחקה ועשתה פיפי

6 תגובות
עמוד 1
  • קרן יקירתי
    אל תתבאסי לא שמעתי על ילד שנגמל ביום
    כל ילד והקצב שלו
    אני מאוד יכולה להמליץ לך על שיטת הצו'פרים
    אצלי זה מאוד עזר
    כל פעם שהן עשו בסיר קיבלו צופ'ר
    קחי הרבה אוויר ובהצלחה
  • תקיןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נא להפסיק להתבאס!!!!!!!!!!!!!!!. תודה. חחחח

התמדה וזהו, במיוחד בגיל הזה.
    העיקר שבר תיהיה שמחה כשיוצא לה בסיר או כשהיא יושבת בסיר
  • בטח לדבר עם הגן.
    יש עוד ילדים בגמילה כרגע? אולי שווה לדבר עם ההורים וביחד לקנות ספר לגן על הנושא כמו אסלת הקסם.
    שיהיה בהצלחה
    זה קשה אבל בעצם הכל קשה ורק התמדה וסבלנות תעזור (כמו בגזים כמו בשינה כמו בשיניים ... וכן הלאה)

• זה חלק מגמילה
    כשהיא מפספסת תגידי ״פיפי עושים בשירותים״
    היא כבר התקדמה מאתמול
    קרן. לאט לאט
    היא קטנה עדיין

• היא פיצית.
    את לא מצפה באמת שלא יהיו פיספוסים נכון?

• אל תתבאסי לוקאס כבר לא פיספס הכל היה מסודר ואז הוא התחיל שוב לפספס תבדקי אם לא התרחש שינוי קטן.
    אני נתתי ללוקאס גם פרסים על פיפי הוא קיבל עוגית ועל קקי שזה גדול יותר הוא קיבל לקריץ. הוא רצה ללכת לשירותים בשביל לקבל את הפרסים.
    אני גם שמתי בהתחלה את הסיר בסלון ככה שלא היתה ריצה לשירותים ואם מספיק חם אצלך בבית תשאירי אותה רק עם חולצה ואז היא גם תוכל להתישב לבד על הסיר.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה