היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בניסיון להשכיב את עידו במיטה קרע לי את הלב כשאמר "אבא לא אוהב אותי כי הוא כועס עליי"... הדמעות שלי התחילו לפרוץ ולא מצליחה להירגע עד עכשיו....
9 תגובות
עמוד 1
מה קרה?
סתם בעלי עצבני (כי הוא עדיין בלי עבודה) אז הוא מוציא עלינו הכל ואז הוא התעצבן על עידו כי צייר עם טושים על הידיים...
הסברתי לו שגם אם אנחנו כועסים, אנחנו תמיד אוהבים אותו. הוא הבין ועכשיו שוכב שם במיטה בשקט, אבל פשוט נקרע לי הלב (אולי זה גם ההורמונים...)
חשבתי על להגיד לבעלי שייגש אליו, אבל הוא לא במצב לשיחות הרגעה עכשיו, אז נראה לי שמה שאמרתי הספיק לו.. מסכן קטן.
ובנוגע לבעלך- כשיהיה במצב לשיחות.. תדברי איתו את בעצמך על ההתנהלות מול עידו בשילוב עם הלחצים הנפשיים שלו. אני בטוחה שהוא עובר תקופה לא פשוטה אבל הוא צריך לשלוט על עצמו
גם ההורמונים וגם את מבינה שהכעס הזה לא מגיע לו .... אבל מניסיון ילד דרמה קווין ,ברגע שהכל מסתדר מבחינתו שוב כולם אוהבים את כולם ... והיו לי לא מעט מקרים קורעי לב , פעם אחת כעסתי על איתמר על משהו והוא בתגובה הלך לחדר שלו הוציא ציור שהוא צייר עם שלושתינו וקרעה אותו לחתיכות קטנות קטנות והכריז חגיגית שאנחנו יותר לא משפחה כי אני כועסת עליו ... האמת זה הצחיק אותי קצת...כי זה היה ממש דרמה קווין ...ברור שהסברתי לו בפעם המיליון שגם אם אמא כועסת עליו עדיין אוהבת אותו ועדיין אנחנו משפחה ....כזה ילד יש לי