היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז מה??? נשארנו רק את ואני מהנגלה הקודמת שעדיין לא ילדו או בהריון חחחחחחחח
26 תגובות
עמוד 1
גם טלי של ליעד
אכן גם אני ושם אני הולכת להשאר. חחח
חחחח נכון סליחה טלוש!!!!!!!!!!!!
הי הי הי אני מבקשת!!!!!!!!!!!!!!!
גם אני
נעלבתי
סליחה יפות שלי, לא להיעלב
אני לא מהנגלה שלכן אבל.... גם אני לא :) עדיין........
מה אני עז?
סליחה?!
וואו אתן קשות!!!
מינה, משום מה אני חשה שאת ואני הולכות לשמור על התואר 'אמא לילד אחד' עוד זמן מה.....
ובנימה זו, מתי רואים אותך?? דברי איתי... התגעגעתי.
זה טוב שכתבת פה עכשיו כולן יזכרו את השרשור ויבואו להציץ בו בחסויה הבאה
מיצי כבר לא שווה להיות חסויה...
אין הרבה אפשרויות.. וחוץ מזה אני הצהרתי פעם, ומצהירה שוב שאין לי כוונה להיות חסויה לכשיהיה רלוונטי.
שזה קרוב לוודאי יהיה אחרי שהסבב של עכשיו יהיה בסבב הבא
גם אני
גם אני
מההההההההה מהההההההה (קול של עז חחחח)
אל תדאגו בקצב של בנות פה עד שאני אכנס להריון הן יתחילו עוד סבב חחחחחח
אפשר להדחף גם אני לא... ויהיה עוד הרבה זמן לא ..... הייתי שייכת אליכם מאחורי הקלעים
תכלס אני הרבה זמן בפורום ואני לא זוכרת בחיים שהיה מצב כזה שכל כך הרבה בנות מאותו מחזור הריון נכנסו תוך פרק זמן צפוף יחסית להריון נוסף ביחד
ממש בייבי בום!
איך לא עושה לכן חשק לעוד בייבי קטן וחמודד ..??? הילדים כבר בגיל הנכון וגם יש עוד 9 חודשים להתכונן ...
מינה גןגן תות בננה אורטל ויקי סיון דובונית i dare you
אני ממש לא מתכננת עוד ילד בקרוב, אם בכלל
אני מחכה עוד כמה חודשים, שלא יצא לי מצב ששניהם בגן פרטי - כלומר 6000 ש"ח בחודש!!! אמנם זה מרגיש לי שגיא קטן ומוקדם מדי אבל אני לא יכולה להיות שאננה אם אני רוצה 3,4...