חדשה כאן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,

רציתי לשתף וזה נראה לי המקום המתאים.
    אני אוטוטו בת 42. אני אמא לשני בנים מקסימים, בני 4 ו-7. שניהם הגיעו מהריונות ספונטניים.
    לפני כשנתיים וחתי כמעט, החלטנו להביא את השלישי ובכך לסיים. אך לצערנו, השלישי/ת, מבושש/ת לבוא.
    לאחר הרבה מאוד בדיקות, שלא העלו דבר ולאחר טיפולים והזרעות שלא צלחו, החודש אני עוברת IVF.
    אני כבר שבוע מזריקה לעצמי, שתי זריקות בכל יום. מחר יש לי בדיקת דם ואולטרסאונד.
    אני מודה שאני מרגישה כבר מאוד מותשת נפשית מכל העניין הזה. פרט לפן הכספי הכבד, אני מאבדת כוחות. אני מתפללת כל יום שהחודש הזה יהיה החודש שלנו ונצליח. מרגישה לפעמים שהגוף שלי בגד בי, רימה אותי, למרות שבראש אני יודעת שזה לא נכון.
    תודה על ההקשבה ובהצלחה לכל אחת מכן
5 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל בהצלחה!!!

מחזיקה לך אצבעות לטיפול מנצח...

זה אכן תקופה לא קלה אבל לדעתי זה עובר על כל מי שנמצאת בתוך התהליך. כולנו מרגישות ככה.

אני עברתי 4 טיפולי IVF כולל החזרות של מוקפאים והיה לי היריון אחד שהתחיל למספר ימים בודדים והפסיק לבד.

אין לי ילדים אבל אני נשארת אופטימית.

קבלי ענק ותדאי שאת לא לבד
  • תודה רבה שגית,

מעריכה מאוד את תגובתך.
    מאחלת לך שתגשימי את אמהותך. הישארי אופטימית.
    שולחת חיבוק חזק בחזרה והרבה הצלחה
  • אני במצבך בת 42 +2 בנים, 2 הפריות שלא צלחו בדרך ל-3 מקווה האחרון.
    שיהיה בהצלחה

shoshi
  • תודה רבה,

שיהיה גם לך בהצלחה.
    יום חמישי אני עוברת את השאיבה
  • שיהיה המון בהצלחה..

מבינה את הייאוש ואת הכאב בדרך לבייבי..

מקווה שהטיפול הראשון יהיה גם האחרון..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה