היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
[b]לא יודעת למה ראיתי אוף אני לא מפסיקה לבכות איך הוא קרא לה אמאנולקחו אותו ממנה אוף
24 תגובות
עמוד 1
גם אני לא מפזיקה לבכות.. ממש כאב לב.. עוד הייתה לי תקווה קטנה שהסבתא תתחרט ותשאיר אותו..
גם אני חשבתי. מסכן לא הבין למה ניתקו אותו מאמא שלו למה..
טוב נגמרתי מזה
נשרף לי הלב! אין צדק בעולם הזה פשוט אין! בתי משפט מפגרים בישראל!
הלב שלי כואבב בטירוףףףףף כמה בכיתי אלוהים ישמוררררר איזה קשה .. איזה קשה לראות את זה
מסכנה שרון
מזמן לא בכיתי ככה בקושי הצלחתי להסדיר את הנשימה
אמאלה!!!!!!!!!!!!!!!!! אני בוכה רק מלקרוא את התגובות שלכן! שכחתי לראות אוף...
כל כך בכיתי זההכל כך עצוב איך שהיא קרא לה ״אמא...אמא״ בסוף כמה בכיתי אני לא מבינה למה??? היא אמא שלו היא הייתה כזו מדהימה איתו עצוב לי ממש
חבל שראיתי. כל כך בכיתי
טוב... תקשיבו... אני פשוט המומה,
אני יושבת ומסתכלת על הסבתא ומתפללת שהיא תתחרט, ממש יושבת ומתחננת מול הטלוויזיה, מסתכלת על שרון ובוכה בבית בקולי קולות.. והכי נורא כשלקחו לה אותו.. הצווחות של הילד.. ההתמוטטות שלה.. לא מבינה איך היא מצליחה לשרוד, איך היא מצליחה להמשיך לנשום.. איך היא הצליחה לתת אותו בכלל.. כמה תעצומות נפש צריך בשביל זה..
וכל הזמן אני חושבת עליו. מה עבר עליו אחרי שלקחו אותו, במטוס.. בטח לא הבין למה אמא שלו "עזבה" אותו..
אתן יכולות להסביר על מה אתן מדברות????
זה נשמע מזעזע רק מהתגובות בלי שאדע מזה בכלל
אני עדיין לא מצליחה להרגע
אני קוראת את התגובות שלכן ושוב בוכה. כואב לי הלב נשברתי מלראות את זה
עצוב ומזעזע.
עקרו לה את הלב שלקחו את הילד מאיפה צצה הסבתא הזה בכלל והיא לעולם לא תוכל להעניק לילד מה ששרון תיתן לו
כמה עצוב ומכעיס הסבתא הזו!
עצוב ומזעזע.
עקרו לה את הלב שלקחו את הילד מאיפה צצה הסבתא הזה בכלל והיא לעולם לא תוכל להעניק לילד מה ששרון תיתן לו
כמה עצוב ומכעיס הסבתא הזו!
אני פשוט לא יכולה להתגבר על הסרט הזה זה נוראי פשוט!!!! הילד הזה התפתח כ"כ יפה בגיל שנתיים ראו איזה אוצר מילים יש לו איך טוב לו ובכלל ראו שהוא לא מתחבר לסבתא הזאת לקחו אותו בכח לחיים יותר קשים
אני קוראת את התגובות שלכן ושוב בוכה. כואב לי הלב נשברתי מלראות את זה
אלוהים ישמוררררר לא ראיתי ולפי התגובות שלכן טוב שכך!! על מה מדובר?
בקרוב אצלינו- גם אני חשבתי על ההתפתחות שלו ונקודתית על אוצר המילים שלו לגילו!!
מנוף?! איך הוא שלף את ה"מנוף" הזה ככה.. כאילו כלום.. ועוד כהנה וכהנה..
פשוט עצוב ..
כמה בכיתי זה לא יאומן!! אני חושבת שזה לא פייר שהסבתא הזאת לקחה אותו לדעתי זה קצת אנוכי בייחוד לאור כל מה שקרה עם הילד הזה [/center]
היא הייתה מדהימה איתו היא יודעת שהם הולכים להפרד והיא שרה לו כל כך עצוב לי
דיי נווו שמישהי בבקשה תתמצת לי במה מדובר אתן הורסות אותי פה:////////
אני לא מצליחה לישון רק חושבת על רם הקטן ועל שרון וקולטת כמה הסבתא הזאת אנוכית אגואיסטית ומגעילה איך אני ארדם אוףף.
----------------------- בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
לא ראיתי כי בעלי רק משחק וטוב שכך רק מהתגובות בא לי לבכות