היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות! אני אחת מכן, אך מתביישת לשאול ולכן אני חסויה.
רציתי לדעת, ואני מבקשת לא לשפוט אותי או להביע דעה אישית, אלא רק מי שיודעת, אם אפשר לקיים יחסים בזמן מחזור?? מזיק?
תודה...
18 תגובות
עמוד 1
הבנתי שזה לא בריא כל כך
לא יודעת אם זה מזיק זה מאוד דוחה
אני הבנתי שבזמן הדימום האיזור פתוח ורגיש יתר ולכן לא כדאי לשכב בזמן הזה
תראי. אני כמובן מסתכלת על זנה מההבט של טומאה אבל. ממחקרים שעשו גילו שזה מסוכן. הרחם הוא כמו פצע פתוח וזה מזיק מאוד ומסוכן.
הבנתי שזה לא טוב..... כי המקום מאוד רגיש באותה תקופה
טרקטור טוב חורש גם בבוץ
אין מניעה .. הסיכוי להידבק בפטרייה גבוה יותר.. אבל באותה נשימה גם ללכת לים במחזור מגדיל את הסיכוי לכך אז... אם מתאים לכם ושומרים על יותר היגיינה מהרגיל.. תעשי חיים
מיה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תודה לעונות
לא מומלץ!!
אפשרי זה קצת לא בריא כי יש גישה למערכת הדם שלך שזה אומר להיות חשופה לכל מיני איכסה...
גועל נפש
גועל נפש
חחחחחחחחחחחחחחח אני מבינה למה רשמת את ההודעה כחסוייה (התגובות פה..)
לא נראה לי שיש בעיה , האזור באמת יותר רגיש
אבל אני בחיים לא הייתי מסוגלת איזה פאדיחה
3 דברים שבגללם האישה מתה בלידה והיא תחת סיכון בנידה בחלה והדלקת נרות
שלא נדע מטומאה..!!! גם שזה אסור וגם שזה דוחה איך הגבר לא נגעל מהדם והריח?
כבר ענו לך ...אפשרי,אם נוח לך אז תהני רק היגיינה מוקפדת לגבר בגלל הזיהומים שיכולים לעלות ... וכל הנגעלות...אז אחדש לכן ...דימום זה טבעי ולא מגעיל ,ואין ריח אם לא משתמשים בפדים מפלסטיק המגעיל הזה הם אלו שעושים את כל הריחות המגעילים
בעיקרון אפשר (למי שלא נגעל...) אבל אומרים שזה מעביר יותר חיידקים ואפשרות לדלקות ובגלל זה לא כל כך מומלץ
ברמה הטכנית - כן אפשר אבל לא מומלץ בגלל שמגביר את הסיכון למחלות זיהומיות אצל האישה בגלל המגע עם הדם.
אני גם שמעתי שלא מומלץ כי המקום רגיש יותר בשעת מחזור אבל כמו שאמרו לך עם אין לכם בעיה עם המחזור - תהנו