דולה או מיילדת? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    מתלבטת לגבי דולה או מיילדת...
    צפויה לי לידה מוקדמת, אמורה ללדת בתל השומר בעלי יהיה איתי בלידה.
    ולא מתכוונת לוותר על אפידורל!!
    מה דעתכן??? מיילדת או דולה??
    אם יש לכן המלצות על מישהי ספציפית אשמח לשמוע.
    תודה לכל העונות :-)
5 תגובות
עמוד 1
  • לא הבנתי. או מילדת או דולה? את חיבת מילדת שתילד אותך. דולה רק תומכת וזו כבר בחירה שלך אם להביא דולה.
    אבל מילדת חיבת ליהיות אחרת מי יילד אותך,?
    או שלא הבנתי נכון את השאלה?
  • אם יש אפשרות אז אני חושבת שמילדת. משהי שצמודה אליך בכל הלידה
    זה נותן רוגע ותחושה טובה. ככה אני חושבת

• הכוונה למיילדת פרטית...
    תודה :-)
  • שתיהן זה מעולה!
    אם אני צריכה לבחור,אז מיילדת,יש לה ידע רפואי,באה מהצוות ויכולה להשתיק את מי שמכריח לקיסרי (מניסיון-אישי),ואקום וכו'- כי אין-זמן: צריך לפנות מיטות,לתקתק לידה כמה שיותר מהר לטובת האם והעובר.
    היא עושה הכל,אבל בקצב שלה.

בלידה-הראשונה: דולה ממש מכינה את התשתית ללידה (היתה לי לידה-ארוכה ואני בטוחה שזה היה מועיל),עד שהמיילדת באה: לקחתי מיילדת-פרטית
    shira

• הייתה לי מיילדת אישית מדהימה מדהימה מדהימה דרך שיבא קראו לה ענבל ואני עד היום מברכת עליה.... היא מאוד מאוד עזרה והייתה נחמדה
    סביר שאם יהיה סבב נוסף בעתיד אקח מיילדת פרטית....
    דולה לא ניסתי...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה