כמה אני מתגעגעת אליו!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מתחילה היום קורס טיפול נמרץ ילדים, בועז נשאר בבית עם בעלי ולי נשבר הלבבב!!!!

איך אני משאירה תינוק בן חודש בלי אמא שלו? איך?!?!

חיבוק?

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
20 תגובות
עמוד 1

• קצת זמן איכות לגברים

• בהצלחה אהובתי!

בועז עם אבא שלו וזה מעולה- קצת זמן איכות

• בהצלחה מותק

• גם בחופשת לידה חייבים לקחת קורס??

בכל מקרה שיהיה בהצלחה!!!

• כבר עברת חצי

• נשמע מעניין!

• תודה בנווווות

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • אני בטוחה שהוא נהנה עם אבא שלו, זמן איכות של גברים!

• זמן יעבור מהר

• מהממת..
    אני גאה בך שאת יוצאת ללמוד... שיהיה בהצלחה
    אצלי התאים אחרי לידה טרם שבו למקום ואני שנה פלוס אחרי
    זה לא קל זה בטוח אבל כמו שאומרים אוויר עושה טוב והגברברים רק יהנו
    אז ביינתים קחי חיבוק או שניים טוב נו כמה שבא לך..
    יעבור ציק צאק ויהיה בסדר אתם תתרגלו למצב החדש...
  • מבנה לליבך וזה מה שמחכה לי שנה הבאה ...תינוק/ת בת חודש וחצי ואני בלימודים ,אבל אסתדר ,בטוח אתגעגע מאוד ,אבל החיים ממשיכים
  • יא!!! בסוף הצלחת, כל הכבוד!!! לביאה נלחמת שלי!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה