היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
סורי, אבל אני חולקת עלייך! אני עדיין חושבת שהוא נפל על כל הראש וכשהוא מדבר, רפלקס ההקאה שלי פועל שעות נוספות!
חחחחח כן, בהתחלה הייתי בשוק טוטאלי ממנו אני ומתן הסתכלנו אחד על השנייה
שירה אני איתך גם אני מאוהבת בו! הוא כזה מתוקי!
האמת, יש משהו כובש במוזרות שלו
ויקי... חשבתי שאף אחד לא שם לב...
לדעתי הוא ממש טוב לדיאטה. אצלי תיאבון הוא בטוח לא מעורר, במיוחד כשהוא אוכל.
ואין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא.......
ההההי בנות לא יפה לרדת על איילוש
אני באותה דעה כמו ויקי
גם אני לא הכי מתה עליו בלשון המעטה - הוא יצור בעיני
יעל, אני ממש מסכימה איתך! רושפלד אולי גס מאוד בעיניי רבים אבל הוא באמת היחיד שאומר את האמת בפנים. הוא שופט וזה התפקיד שלו, הלי קשר לסיפור חייו של המתמודד. וחיים כהן ממש חמוד, אני ממש אוהבת אותו, הוא כמו אבא טוב כזה.
בלי קשר למאסטר שף, אם אתן רוצות לראות מישהו שבאמת אומר את כל האמת תראו "מטבחי הגיהנום" עם השף גורדון רמזי
זה נורא תלוי באופי אני לא מתחברת לרושפלד בגרוש נכון ששופט צריך לומר ת'אמת אבל יש צורה ודרך לומר כל דבר. גם אם זו מנה מזעזעת. צריך להפעיל אנושיות ולהגיש את הביקורת שלא תהרוס אלא תבנה
הוא ישיר וגס מדי בעיניי. אבל עזבו יש לי שריטה בעניין
מצטערת אני מתה על אייל שני כמו שאמרו יש משהו במוזריות שלו שכובש...
שנאתי אותו בעונות הראשונות..אבל התרגלתי אליו. הוא מדבר הרבה:) אבל לעיתים רחוקות יורד על המתמודדים ברמה מעליבה. וזה יאמר לזכותו. לגבי רושפלד-שנאתי אותו..אבל בעונה האחרונה התחלתי לכבד אותו. לגבי מיכל.. אין לי הרבה מה לומר.