היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
פיצי שלי בן 4 חודשים. רציתי לפתוח לו חיסכון קטן שיהיה לו כשיגדל. משהו ממש סימלי ומינימאלי. אבל אמא שלי אומרת שלא עושים את זה לפני גיל שנה מעיין רעה וכל זה.. (באמת שלפעמים היא כבר מחרפנת אותי..) רציתי לדעת איך זה אצלכן אם בכלל?
בריאות ואהבה!
13 תגובות
עמוד 1
לא יודעת איזה אמונה טפלה לא שמעתי אני התחלתי חיסכון לאוראלי מגיל חודש
כשזה מגיע לאמונות תפלות, הגישה שלי היא פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.....
שטויות במיץ! מה קשור חיסכון ועין הרע? חחחח פתחנו חיסכון לבריאל ברגע שנולדה...
אצלנו שתי האימאות אומרות שהן ממש לא מאמינות באמונות.... אבל כל מילה שניה זה חמסה... טפו טפו טפו חמתי שמה לו גפרורים סוכר ועוד שמטס בשקית בעגלה.... וכו וכו כך שזה מאוד משעשע....
כול אחד ואמונותיו אבל על זה עוד לא שמעתי מה שנראה לך לנכון אנחנו כמו קרן נפתח בעה בעתיד
מי שלא מאמין במזל רע ועין הרע לא סובל מאף אחד מהם. ובכנות מי שלא ראה את הסרט "הסוד" חייב לראות אותו. חשיבה חיובית והכל מושלם!!!
לא מכירה אמונה מוזרה שכזו . לפתוח חסכון - זה חכם וכדאי
אנחנו פתחנו לאוריה בגיל חודשיים
אמונה כזו עדיין לא שמעתי, ושמעתי המון
טוב את זה עוד לא שמעתי!!!!! אנחנו התחלנו לחסוך ממש בהתחלה (פשוט סוגרים את הכסף של ביטוח לאומי), פתחנו לה חסכון במזרחי לפי מה שהציעו לנו שהכי משתלם (אני לא ממש בקיאה בפרטים בעלי יותר מבין בזה). אני דווקא כן ממליצה להתחיל לחסוך להם מגיל צעיר, אני חושבת שחשוב לדאוג לעתיד...
פחתי לבן שלי תוכנית חסכון מייד איך שהוא נולד אני שמה לו שם כל חודש 400שח איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך