גילוי נאות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני שונאת חורף.
    שמיים אפורים, עננים כבדים, קור מקפיא ושפעת גשמים עושים לי רק רע.
    כמובן, מדובר ברמה האישית.
    ברמה הלאומית ברור שנחמד לי שיורד גשם והכנרת מתמלאת. אבל לצערי אני עדיין לא חלק ממועצת המים של ישראל, אז מותר לי להיות בתוך עצמי.
    רע עד כדי דכאון.
    אני סובלת מדכאון חורף.
    אפור לי וגשום לי גם באופן פרטי ביותר, ולא רק מהסתכלות החוצה מהחלון, כשאפשר בכלל לפתוח אותו עם הבלגן האטומי בחוץ.
    חושך כל הזמן, גשם כל הזמן, בשלושה ימים האחרונים הכל השתבש, הילדים לא במסגרות, חוגים התבטלו, להסיע לכל מקום, הכל בוץ ורטוב, הכביסה בבית ולא מתייבשת, כל הזמן מצוננים, מקום הנחמה היחיד הוא המיטה... טריינינגים מגעילים, כל הזמן רוצים רק משהו חם, הרגשה של סוף העולם...
    אוף.
    די.
    שיגמר כבר.

מישהי מזדהה או שכולן מתות על חורף?
15 תגובות
עמוד 1
  • צר לי
    אני משוגעת על החורף, אוהבת גשם, רוח, רעמים וברקים, התכרבלות בפוך, לסרוג בצמר

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• אם הילדים לא במסגרות והתבטלו חוגים לאן יש לך להסיע?
    אני הטלתי וטו על חברים עד שבוע הבא
  • אני מתה על חורף!
    גם כשממש גשום וצריך לצאת החוצה...

אני אוהבת גם לבוש של חורף... ג'קטים מעילים וצעיפים וגרביונים וכובעים כיף!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• גם אני נאלצת לאכזב..
    http://www.oogle.co.il/?friend=3580
  • מזדהה עם כל מילה, שונאת חורף, ומהשנה הנוכחית יש לי סיבה נוספת....כפי שכתבתי בהודעה אחרת שפתחתי, בית פרטי בחורף זה צרה צרורה.
  • אתמול כולן היו איתי בבית - היום בעלי שלח אותן לגן אחר כבוד

גם אני רווקה הוללת - שנאתי חורף וגשם. היום? אני מעריכה כל טיפה!! נהנית מזה!! הכנרת מתמלאת, הבנות קופצות בגשמים
    פייס: ortal_hori

• גם אני שונאת חורף. מקללת כל היום מהשניה שאני יוצאת מהפוך עד השניה שאני חוזרת אליו. על אחת כמה וכמה כשיש לי ילדים.

ההתניידות עם ילדים לדאוג שלא ירטבו, שלא יהיה להם קר בלקחת אותם אל ומהגנים היא פשוט מתסכלת!
    שלא נדבר על התחושה שבערב כשמחממים הכל אני מרגישה איך השקלים הולכים ונעלמים לי בין האצבעות.

אני סופרת את השעות עד שיגמר החורף הנורא הזה (בטח נגה יושבת לה בארה"ב מול האח וצוחקת עלינו).

בקיצור, אמור להתבהר לקראת הסופ"ש, אז יש עוד יומיים וכמה שעות
  • מסכימה עם כל מילה שלך ומרגישה בדיוק כמוך
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• דווקא מהחורף עד עכשיו אני די מרוצה, רוב ימי הגשם היו גשמים בלילה, וביום בהיר (לפחות באזור רחובות) חוץ מהכמה ימים אחרונים שבאמת נורא נורא קררררררררר!!
    אני בתור רווקה מאוד אהבתי חורף, בתור אמא לילדים -עד לפני כמה חודשים שנאתי עד עמקי נשמתי את החורף, אבל השנה- כשאני עם רכב צמוד (

• תודה לעונות ועוד יותר תודה למזדהות.
    הסיוט לא מסתכם רק בזה.
    זה גם שאי אפשר לפתוח אפילו חצי חלון בשביל לאוורר קצת, כי ישר נכנס גשם ורוח מקפיאה.
    זה גם שכל סידור הכי קטן צריך להדחות כי "בשביל זה לא שווה לצאת מהבית במזג אויר כזה".
    זה גם שדוחים ודוחים את היציאה לפחים (כי אנחנו אנשים שמקפידים על מחזור והפרדת פסולת) עד שכל הבית נראה כמו מזבלה.
    זה גם שנגמרו לך הרעיונות מה לעשות בבית כל כך הרבה שעות...
    זה גם שיש לך 2 מתוך 4 ילדים אסטמטיים קשים, שבמזג אויר כזה זה פשוט לא נסבל...
    ועוד ועוד...
    לגבי הילדים, אז ככה:
    ביום א' הלכו לביה"ס. מהיסודי (אור) התקשרו אחרי שעה שנבוא לקחת את הילדים כי יש הצפה בכיתה, כולל הצפת הלוח חשמל, וזה מסוכן עד אימה, אז שנבוא. הלוך ושוב עם תינוק בן 3 חודשים, בגשם.
    בבוקר יום ב' (הזברה קמה...) הלכו לביה"ס והתקשרו אחרי שעה מהתיכון (מיכל ורם) שצריך לשחרר את הילדים כי יש הצפות ונפלו עצים בביה"ס
  • מתה על חורף
    ממש כיף לי השבוע בבית עם ליהוא
    למרות שאין טיולים בעגלה

• שמש אני אתך בכל מילה . אם פעם הבעיה בחורף היתה רק מצב רוח זה עוד בסדר . הבעיה היום שלאחר הפציעה אני גם סובלת מכאבים בלתי נסבלים במזג אוויר כזה וזה גורם לי לעצבים נוספים כשום דבר חוץ מאמבטיה קצרה לא עוזר

http://www.holdthatpic.com/

• מצטערת אבל אני שונאת את הקיץ
  • שונאת!!!! חורף
    לא עומדת בקור, השחור האפור הזה מעיק לי בנשמה
    ו......בגלל זה אני גרה היכן שאני גרה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה