-
חזק! אהבתי חחחח
אצלנו עם נהוראי כבר סיפרתי פה אלף פעמים לפחות
-
היה שותף מלא בקניית המקלון והשתנה עליו
-
אצל אודיה לא זוכרת עבר 4 וחצי שנים
אצל אברהם הייתי בטוחה והוא לא האמין זה היה בפורים אחרי שהוא בא מקריאת המגילה הראתי לו את המקלון
בהריון הזה עשיתי בדיקה ולא האמנתי שאני בהריון ואז פשוט אמרתי לו אני בהריון.
"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"
-
חחחחחח איזו דרך מקורית לבשר על ההריון
-
צריך פעם לכתוב על זה ספר, בחיי!
מאגר רעיונות, זה בכל זאת רגע שלא שוכחים בחיים...
עד אז תראו מה מצאתי:
https://www.facebook.com/MyFemCard/app_437662016256568תחרות מתוקה.
אני הולכת להירשם אליה עכשיו, הפרס הוא משהו שמזמן רציתי לעשות!
מזל טוב חברות ויום חמים ונעים!
-
חחחח מצחיקווללהההה ... לפחות אחרכך נתת לו לאכול אוכל אמיתי???
אצלי זה לא היה סוד
הןא ידע שהלכתי לבדוק ב 2 הפעמים
פשוט חיכה לצרחה שלי
"כן כן כן"
-
היה לנו יום נישואין ואז גיליתי שאני בהריון.
לקחתי את הבדיקה הביתית, שמתי בתוך קופסא של שעון/ צמיד ועטפתי.
נתתי לו את זה כמתנה..
-
אחרי שאיחר לי המחזור במשך שבוע בעלי קנה 2 בדיקות הריון ושתיהן הראו תוצאה חיובית אחרי כמה שניות
-
ביום המחזור כבר חשבתי שאני אולי בהיריון אז קניתי בדיקה כפולה. היו לנו אורחים ולא התאפקתי אז בדקתי בשושו ולא יכולתי לגלות לבעלי מול האורחים אז חיכיתי שילכו. נכנסתי למיטה ובעלי התעכב בסלון....כמעט נרדמתי באלכסון אז כשהוא נכנס הוא "התלונן" שאני תופסת את כל המיטה אז אמרתי בלי לתכנן ש"יתמודד כי אני צריכה מקום לשניים"
-
טוב שלנו קצת סיפור מקורי..
חמותי כבר חשדה שאני בהריון..ובאותו חודש היא היתה אצל איזה רב(ממש טוב)והיא אמרה לרב שאנחנו נשואים כבר הרבה זמן והכלה לא בהריון(היא הראתה לו תמונה שלי)אז הוא הסתכל ואמר מי אמר שהיא לא בהריון?וחלומות וכאלה אבל לא הסתמכתי על כלום פחדתי להתאכזב..בקיצור זה היה יום שישי ואני ובעלי רבנו כאסח ממש כאילו אפילו כבר מהעצבים הוא אמר לי עופי מהבית שלנו לכי לאמא שלך
-
אחרי שכמעט לא ישנתי כל הלילה כי חלמתי על 2 פסים בבדיקת הריון
החלטתי לעשות בדיקה יומיים לפני האיחור בלי שבעלי ידע במקום להתאכזב
עשיתי ו.... 2 פסים
הוא ישן אז באתי ואמרתי לו שיקום שאני לא מרגישה טוב ואחרי שלא רצה, פשוט אמרתי לו ״בוקר טוב אבא״
הבן אדם עףףףףף פשוט עףףףף באויר... חח
-
טוב אז אצלי מאז ומתמיד איחר המחזור וקרה שפעם אחת לא נזהרנו והמחזור כבר באמת מאחר.
החלטתי לא לעשות מהר את הבדיקהולחכות ליום שישי במידה ולא אקבל ,השארתי את הבדיקה במדף.
באותו שבוע ביום חמישי הלכנו לחתום על חוזה של קניית בית ולא הרגשתי טוב אבל באמת לא קישרתי להיריון כי גם לפני מחזור כולי גיפה.
בקיצר בשישי התעוררנו והלכנו לעשות ביחד.הופיע פס אחד והלכתי לזרוק את הבדיקה ופתאום הופיע לו עוד פס..חלש חלש שהלך והתחזק,היתי בטוחה שהבדיקה מקולקלת אחרי שהרופאה אישרה לי שהיא לא מקולקלת ואני אכן בהיריון,בכיתי מעצב כי הרגשתי שזה מוקדם מדי:/ ומהר מאוד התחלתי להתאהב בעובדה שאני בהיריון והיום אין מאושרת ממני על היותי אמא צעירה:)
מיותר לציין שבעלי היה בעננים משמחה חחח
-
בהריון הראשון לא חשבתי שניקלט כל כל מהר אחרי שנים של גלולות
וסירבתי לעשות בדיקה
בעלי קנה שתי ערכות והכריח אותי לעשות
וממש עמד לידי בשירותים ולא שיחרר עד שראה שני פסים...
בהריון הנוכחי גילינו בשלב מאוחר מאוד ולא זכינו לעשות את הבדיקה בכלל
-
אני הכי מקורית- גיליתי את ההריון בשבוע 17!!! (ולא מהזנחה, פשוט היה לי איחור של חצי שנה ולא רציתי לטפל/להכנס להריון עד שאגמור את התואר, וביום של המבחן האחרון נקלטתי טבעי ולא חשבתי לבדוק...)
-
בפעם הראשונה עשיתי לו הפתעה וכתבתי על הבטן (עם עפרון עיניים) 'שלום אבא' עם סמיילי.
בפעם השניה חשבתי שזה זה אך לא הייתי בטוחה..קמתי לפניו ועשיתי את הבדיקה.כשראיתי את התוצאה הלכתי להעיר אותו עם המתנה :) הוא היה פשוט שוקיסט!
-
חחח איזו דרך מקורית:)
אני עשיתי את הבדיקה והערתי אותו בשש בבוקר:)))
-
צרחתי בשירותים והוא הבין לבדדדדדד
פייס: ortal_hori
-
את ירח הדבש שלנו חגגנו שנה אחרי החתונה.
חצי שנה לפני, דנה ננעלה על ברצלונה.
פעם ראשונה בחו"ל שלה.
אני כבר הייתי בחו"ל אבל פעם ראשונה סוליקו לבד, כי בשאר הפעמים עם חברים ומשפחה.
הטיסה הייתה ב- שש וחצי בבוקר.
הלכנו לישון. דנה קמה בחמש, בדקה עם המקלון, השתינה, חיכתה ובאה אלי בוכה, כולי בשינה שלי - ממי, תקום.. כולה בוכה.. ממי, אני צריכה לספר לך משהו.. קום..
מתקרבת בעדינות- אני עם מה קרה? מנומנם..
אנחנו בהיריון.
חייכתי והסתובבתי לצד השני.
כבר לא נרדמתי.
מסכנה כל ברצלונה לא הרגישה טוב, סבלה מריחות.
בקיצור, בקרוב חוויה מתקנת.
:)