כואב לי, קשה לי, צריכה עזרה דחופה!! :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות כבר מעל שבועיים שהגב שלי תפוס בצורה לא נורמלית!! כואב לי מאוד וכל תתנועה מביאה אותי לבכי. חשבתי שעם הזמן יעבור כמו שיש לפעמים אבל זה רק מחמיר ומחמיר. קשה לי לשבת, לעמוד, כל צעד שאני עושה מרגיש לי כאילו דוקרים אותי בגב תחתון וגם בשכיבה התחיל להיות קשה. אין מה לדבר על מעבר מתנוחה לתנוחה - זה פשוט עינוי!!!!!!

אמרו לי שזה בגלל שאני בהיריון - שהבטן מכבידה אבל אני רק תחילת חודש שביעי והבטן באמת שלא כבדה לי. היא לא מפריעה לי. זה רק הגב התפוס נטו!!!!

מה אני יכולה לעשות??????? היום כבר לא הצלחתי להחזיק מעמד בעבודה וחתכתי באמצע :(
    רופא הנשים שלי אמר לי רק שמה שיעזור לי זה "ללדת". אני לא מסוגלת לסבול כאבים כאלה עוד שלושה חודשים.

מישהי עברה? מישהי ניסתה משהו?

3 תגובות
עמוד 1
  • מאמי הרחם לוחץ לך על העצב.
    אני רק בשבוע 16 ואני סובלת כאבי גב איומים שמקרינים לי את הכאב לרגלים עד שרגל שמאל שלי ממש משתתקת מכאבים.
    תקפידי לישון על מזרון טוב ולא על ספות בסלון ואל תרימי דברים כבדים.
    אין מה לעשות נשמה זה יעבור אחרי הלידה
    מבינה אותך!
  • לצערי זו כן תופעה ידועה ומוכרת של ההריון, הבטן אולי לא "כבדה" לך
    אבל בטן של חודש 7 בהחלט מכבידה על הגוף עצמו... וזה בא לידי ביטוי בכאבי גב
    יש ביוטיוב כל מיני תרגילים שמותר לעשות בהריון להרפיית הגב
    אם יש לך כדור פיזיו - מה טוב, אפשר לעשות עליו את התרגילים וזה יקל על הכאב.

הנה כמה לינקים:
    http://www.youtube.com/watch?v=938j2wu9SQ4

http://www.youtube.com/watch?v=WVr3FD1dLzE
    החל מ1:32 דקות זה תרגיל מתיחה לגב.

תרגישי טוב

• אוי לאאא זה נשמע כמו מה שהיה לי עם הגב התחתון והאגן
    זה סבל וסיוט שלא מהעולם הזה .
    אני הגעתי למיון כמה פעמים צורחת מכאבים וכמובן שאי אפשר לעשות צילום אז פשוט נתנו לי מורפיום לכאבים .
    הלכתי לרופא תעסוקתי שהמליץ על מחלה במשך חודשיים כי לא יכלתי לזוז , לשבת לעמוד ללכת לישון לחרבן כלוםםםם אז לעבוד?
    בקיצור זה הפך לשמירה.... רק במנוחה מוחלטת של כמה שבועות טובים לאט לאט זה עבר

אההה וגם עשיתי דיקור ושיאצו !
    לדעתי השיאצו מאד עזרררררר (הדיקור כאב לי מאד)

תקבעי תור לרפואה משלימה ואולי יעזור גם לך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה