שאלה לי אליכן.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מאז ומתמיד רגילה לקלח את יהונתן כל יום. היה לי ויכוח קטן על בעלי אתמול והוא טוען שעכשיו בגלל שחורף וקר אני צריכה לקלח את יהונתן יום כן יום לא בגלל שאנחנו נמצאים בבית ולא יוצאים לשומקום, במידה ואנחנו יוצאים לגינה לטייל לג'ימבורי וכו..אז בטח לקלח. אני ככה רגילה ולא הסכמתי איתו מכיוון שזה כמו מן טקס קבוע שלנו שכל ערב מקלת אוכל ולישון...סתם מעניין אותי לדעת איך אתן? מקלחות כל יום? והאם כדאי להתחיל לקלח אותו יום כן יום לא בגלל שאנחנו נמצאים תמיד בבית בימים שכאלה?

13 תגובות
עמוד 1
  • אני גם כמוך.. אבל.. לאחרונה יצא שהתקלח יום כן יום לא ונרדם יופי בערב. קר מאוד וגם ככה הם בקושי מתלכלכים בבית.

• אני לא מסוגלת לא לקלח אותה, אפילו יום אחד! מה שכן, בחורף אני חופפת לה יום כן, יום לא.
    הם גם ככה לא יוצאים החוצה לחצר בימים קרים וגשומים... מלבישה אותה ממש טוב כבר במקלחת וזהו.

• ב"ה

שירה אני בדעה שלך!! לא משנה מה גם איתמר וגם חגי ( שנמצא איתי בבית קבוע ) כל יום מקלחת!!! זה מרגיע ובחורף פשוט מחממים את כל הבית ומלבישים מהר!!

אני אמא כבר 3 שנים ואף פעם אחד מהילדים שלי פיספס מקלחת!!!! ( רק אחרי הברית ) שאז המוהל אסר עליי!! אני בדעה שזה חשוב לטקס!!

• אוקי אז אתן בדעה שלי
  • כל יום מהרגע הראשון שנולדו

• גם אצלינו מתקלחים כל יום וגם חופפים, אבל כמה כבר יש לחפוף שם?!

• חחחח גם אני כמוך לא מסוגלת להתקלח בלי ךחפוף בגלל זה לא יכולה להשאר עם פן ומתקלחת כל יום לפני השינה גם אליה ככה. אבל השבוע בגלל שלא הרגשתי טוב אליה יצא שלא התקלח יום אחד אבל כניראה מהרגל נרדם יופי

• בקיץ אמבטיה וחפיפה כל יום
    בחורף אמבטיה יום כן יום לא
    בימים שאין אמבטיה עדיין יש מקלחת קצרה, פשוט בלי השיער

• חושבת כמו בעלך
    אני מקלחת יום כן יום לא במידה ומאד קר (ואצלנו בבית קר)
    אם כמובן עשיתי פעילות שמצריכה מקלחת אז אקלח גם בברד... אין ברירה
    אבל אם אנחנו בבית ולא הזיעה או התלכלכה מאד וקר מאדדד אז רק שוטפת טוסיק

• אני גם חושבת שצריך לקלח כל יום לפחות גוף, אבל הייתי זורמת עם בעלי בנושא הזה. גם ככה הם לא משתתפים יותר מידי בגידול הילדים אז אם הוא היה לוקח יוזמה ומציע רעיון הייתי זורמת כדי לא לתת לו תחושה שלא שווה לו להתאמץ כי אני גם ככה מחליטה ועושה הכל.

• אני כל יום רוחצת אותן. האמת הן חולות על האמבטיה אני רק אומרת משהו בכיוון והן רצות לאמטיה ומתחילות למשוך את הבגדים.

• מקלחת כל יום

• ני גם מקלחת יום כן יום לא

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה