נובימול - עזרה דחופה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות ערב טוב,

אני רוצה לתת לנוהה נובימול ופתחתי אותו לפני חודשיים. לא רשום בשום מקום על האריזה כמה זמן מרגע הפתיחה אפשר להשתמש בו.

מי יודעת ויכולה לעזור?
10 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי בנובימול זה לא קשור לרגע הפתיחה
    רק להסתכל על התאריך תוקף .

אבל המנוסות ידעו יותר טוב

מה קרה?

• אפשר להשתמש..
    הרי לרוב, לא קורה מצב שתינוק חולה בתוך חודשיים כ"כ הרבה פעמים וקורה שיש מרווח זמן של חודש פלוס בין השימוש הראשון לשני.
    גם אני פתחתי נובימול לפני שלושה חודשים ונתתי היום.
    הכי חשוב להסתכל תאריך תפוגה ו........... תרגישו טוב

• לדעתי מותר. איפה שמרת את זה במהלך החודשיים?

• אם היה במקרר- אפשר תוך חודשיים בהחלט

רפואה שלמה!

• אם זה במקרר התאריך פתיחה לא חשוב אלא התאריך שבו התרופה הופכת פגת תוקף...

• תודה בנות,

כבר הייתי צריכה לתת וטרם עניתן (רק ג'ני שלחה לי ישר הודעה לנייד ועזרה לי מאוד).

בסוף הייתה לי עוד קופסה ובהתייעצות.ג'ני פתחתי אותה ואת הקודמת זרקתי. שמרתי את זה במגירה של שידת החתלה.

מיכלי, נועה היום כל היום נודניקית. כנראה כואבות לה השיניים וגם עשינו חיסון של גיל שנה סוף סוף לפני כמה ימים. אז המטפלת סיפרה לי שהיא היום כל היום לא רגועה אז אפילו שאין לה חום (תודה לאל) החלטתי לתת לה כדי שתוכל לישון רגועה כי היא גם ישנה טוב בלילה הקודם.

תודה אהובות!
  • אני לא הייתי שומרת במקרר. סתם מקום קריר ויבש וחשוך
    והשתמשתי אפילו יותר מאוחר מחודשיים וזה היה בסדר (זאת אומרת עבד, הוריד חום)

הייתה פעם או כתבה או איזה דיון בתוכניות בוקר על התוקף של זה.
    והחברה אמרה חודש מהפתיחה (אבל זה כאילו בשביל להגדיל רווחים) אחרי חודש היא בסדר מבחינת זה שהיא לא תזיק, אבל הם אמרו שהיא יכולה לעבוד פחות טוב.
  • בהגדרה צריך מקום קריר שזה אומר פחות מ 25 מעלות... בעונה הזו אין בעיה שזה בשידה..

• החלמה מהירה
  • חשוב מאד - רק לאחרונה נכנס החוק שצריך לרשום עד מתי התוקף לאחר פתיחת האריזה (יש סימן כזה של מכסה תוח, בחו"ל זה קיים כבר מזמן, פה כרגיל, רק עכשיו נזכרו)

בכל מקרה - חשוב מאד - לכולן - תרשמו את התאריך שפתחתם!!!!!!

מרגע הפתיחה כל הנורפנים ואקמולי למינהם - תקפים לחצי שנה בלבד!!!!!כמובן לשמור במקרר ושתהיו בריאים
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה