אונברסיטה הפתוחה- משהי לומדת או למדה?.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התייעצות.... משהי לומדת או למדה באונסרסיטה הפתוחה והאם באמת קשה לסיים שם תואר?...
    אשמח לתשובות

6 תגובות
עמוד 1
  • בעלי...
    יש לו שיעור פעם בשבועיים בערך
    יש עבודהבבית בהגשת מטלות
    אבל לפי מה שהוא אומר אם מגישים הכל אז כמעט לא צריך להשקיע לפני המבחן

• אני לומדת שם עכשיו תואר שני.
    אני לא מגיעה לשיעורים, אלא לומדת לבד מתוך מדריך הלמידה.

למה קשה לסיים שם תואר? לא נראה לי...

• אני למדתי במקומות אחרים אבל אני יודעת מאחרים שלא קל לסיים שם תואר. צריך הרבה משמעת עצמית.
    למה את לא רוצה מקום אחר עם שיעורים רגילים?
    ככה תהני יותר, יהיה לך הווי. אני לא הייתי מחליפה לימודים בכיתה עם חברים עם לימודים לבד בבית.

• את התואר הראשון שלי סיימתי שם תך 4 שנים

בעיקרוחן צריך הרבה משמעת עצמית

הלימודים בתכל'ס לא כאלה קשים

ויש המון שיעורים שניתן ללמוד דרך המחש.

אז אם את יודת לעמוד ביעדים וממוקדת
    ממליצה בחום
    בהצלחה
  • אחלה מקום ללמוד בו
    אני אוטוטו מסיימת תואר ראשון בפסיכולוגיה
    בכוונה להמשיך לייעוץ ארגוני !

כמה זמן ? 4.5 שנים

באמת שמומלץ
    אבלללל בהתחלה תקחי קורס או שניים
    תראי איך את מסתדרת ומשמה תמשיכי

בהצלחה

• אני למדתי שם ולא סיימתי את התואר. אולי כי לא היה לי מספיק זמן להשקיע בלימודים, כי את רוב העבודה את צרריכה לעשות בבית. אולי כי לא יכולתי לקחת יותר מקורס אחד בסימסטר, בגלל משרה המלאה והחיים בתל אביב.ולכן כל התואר היה נורא ארוך כי לא לוקחים כמה קורסים בסימסטר. אז פשוט ויתרתי. מאחלת לך הצלחה מכל הלב!]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה