היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קניות מטורפות מקומות מדהימים ביופיים זמן איכות מהמם עם הבעל היה פשוט מושלם
עכשיו אני כבר חובקת את הילדים אחרי געגועים מטורפים ואין כמו הבית :) וארץ ישראל. ועכשיו חסויות חדשות גלו נא לי מי אתן בבקשה וחברותיי החמודות עדכונים למעני...
ומאסטר שףףףף יש עדכונים משהו?
24 תגובות
עמוד 1
ברוכה השבה. בקשר אלינו החסויות ( בקשר אלי בכל אופן), תנחשי, תדעי לא תנחשי, תחכי עד סוף החודש לחשיפה.
היי בובה שמחה שנהנת במרוקו התגעגענו אליך
ברוכה השווה יא שווההה
ברוכה השבה!!!!
ברוכה השבה נסיכולה!!!!
ברוכה השבה תעלי לנו לכאן כמה תמונות
ברוכה השבה
ברוכה השבה!!! איזה כיף לקרוא שנהנית
נו איך מרוקו???
ברוכה השווה!
זה נראה שהיה לכם כיף בטירוף!!
תודה בנות מרוקו מדהימה יש לי שם גם משפחה אז בכלל... ובעלי מכיר טוב את מרוקו.
תמונות העליתי לפייס : נטלי ודניאל סויסה
לגבי החסויות החסויה החדשה מזכירה לי בציניות שלה את ליאת החסויה השנייה קראה לי נסיכולה אז אני צריכה לשבת על זה עוד טיפה כי יש עוד כמה בנות שקוראות לי ככה
הרגתן תבריאות שיהיה העיקר הריון קל תקין וסקסי וידיים מלאות הכי חשוב
ברוכה השבה!!!
ברוכה הבאה ורוצים גם כאן תמונות אין לי פייס
בס"ד
ברוכה הבאה שמחה שנהנית וטוב שחזרת אני הייתי חסויה באהבה כבר לא חסויה :)
ברוכה השבה איזה כיף שנהנתם
ברוכה השבה!!!!!!
איזה כייף לך!! חזרת בדיוק בזמן לסערה הגדולה
גם במאסטר שף פייס: ortal_hori
איזה כייף לכם!!!!!
אני יודעת מי בגמר
ברוכה השבה מאמי
ברוכה השבה
חסויה יקרה יש לך פה מנהלת פורום שיודעת הכל בלי לנחש [/center]
אחוה גם חמותי שמרה על אוריה וליאם אין מילים באמת ממש אמא מחליפה לעשרה ימים זה לא מובן מאליו בכלל
מזל טוב לחסויה באהבה הריון קל ותקין ענבל לגבי החסויה הראשונה זה ניחוש אינטואציה לפי סוג הכתיבה אולי אני טועה מה שלא יהיה העיקר קל תקין וידיים מלאות וחוצפנית שאת לא שומרת על קשר בכלל שכחת שלי יש שלושה ילדים שיהיו בריאים אז הראש לא במקום אז לפחות את שלחי הודעות מה קרה
לגבי מאסטר שף גם אני לא אהבתי את הטבעונית הזאת וטוב שעפה אהבתי את אתי ודליה אבל מה שלא יהיה ג׳קי משלנו מלכה אוהבת אותה בגדול
ואני לא מעלה תמונות לפורום סורי רק לפייסבוק שיש בהגדרות פרטיות רק מי שחבר יכול לראות.
כייף שחזרת התגעגעתי... כייף לשמוע שנהנת ועשיתם חיים...וטוב שחזרתם בשלום התמונות מעלפות.. ויישר כוח למשפחה ששמרה על הילדדוס
חחחח חצופה אז מה עם יש לך 3 ילדים חוץ מזהההה שהיית במרוקו ולא מזמן שאלתי פה בפורום מה רורה אם מפגש הדרומיות??!!!!!!!!!!!!! [/center]