היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני ובעלי נצביע ג' - יהדות התורה. אנחנו חרדים ותומכים מאוד בכל הנציגים שם......
יאללה בלאגן
את מאמינה לי שאני אפילו לא יודעת מי מתמודד?
עשיתי את השאלון הזה שיש במאקו ויצא לי שהכי מתאים לי להצביע ליאיר לפיד.. למרות שלא נראה לי
אני מתביישת שאני לא מעורבת בבחירות הפעם
אני מעדיפה שלא לומר... למרות שיש לי הרבה...
חחח גולייייי
הרגת אותי
:)
גולי
ג׳ף, יאללה... תשפכי
לא מכירה ולא מעורבת עשיתי את השאלון של מצפן הבחירות ויצא שאני הכי קרובה לבית היהודי ועוצמה לישראל. אין לי שמץ על האנשים שמייצגים את המפלגות.
אולי אני פשוט ארשום על פתק לבן מיאו ואשעשע את האלה שסופרים קולות?
מיצי
לא בוחרת. כ"כ כועסת על הממשלה הזו שלא בא לי לתת יד במושחט הבא או בחוסר התחשבות לחיות מינימלית כמו בני אדם דיור בר השגה עאלק!
שיררה אז תשימי פתק לבן
אני מצביעה לאמסלם
מיה לכי תעשי שמח לבעלך מה את עושה פה שואלת על פוליטיקה?? פוי!!!
גלי... זה בדיוק מה שעשיתי
השנה אני כנראה (לא סגורה סופית על זה עדיין) אצביע לנפתלי בנט - הבית היהודי.. מפלגה הכי ימנית שקיימת כיום ... ואני בעד ארץ ישראל השלמה
כל המשפחה שלי מצביעה לבנט, אנחנו עדיין בהתלבטות
ראיתם את תשדירי הבחירות אתמול? אויש איזה קורע זההההה פייס: ortal_hori
ציפיתי ליותר פלפל בתשדירים .. היה קצת משעמם... אני מחכה שישלפו ציפורניים
אני מצביעה לביבי ! מצביעה לו רק כדי שהקול שלי לא ילך לאיזה מפלגה ערבית איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
ממש לא יודעת למי להצביע. וזה ממש עצוב שהתוצאות ידועות מראש. מבקשת סליחה מראש אבל כ"כ לא רוצה את הש"סניקים האלה בממשלה. ראיתם את הסרטון שעשו על גיור?! בא לי לירוק לכל אחד מהם בפרצוף, גועל נפש. מקסימום נשים ]פתק לבן, רק שהכל שלי לא ילך למפלגות הדתיות.
אני אצביע לנפתלי בנט. (הבית היהודי)
אני לא מסכימה עם כל העמדות שלו, אבל אני רוצה לחזק את הימין בממשלה.
צריך לשמור על ההתנחלויות, ולהיות רציניים ביחס לפלסטינים. ביבי מתקפל כל פעם ברגע האמת.
המפלגות החרדיות דואגות יפה לאינטרסים של הציבור החרדי. איזה חרדי לא יצביע למי שנותן לו הנחות במיסים, מוותר לו על צבא/שירות לאומי, מבטיח קיצבאות בלי סוף?