מה עושים?! :| - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום הגעתי למעון לקחת את הנסיך הקטן
    ואני רואה שהוא מאוד רגוע על המטפלת... מאוד נהנתי מהסיטואציה
    ביקצור היא אומרת לי - "תקשיבי אלעזר הלל כ-ל ה-י-ו-ם על הידיים!!!!!!!! פשוט הוא לא מוכן שיעזבו אותו. אני מיניחה אותו - הוא מתחיל לבכות . אני מאכילה ילד - אני מחזיקה אותו.... כל היום הוא התבכיין......."
    אני כזה -
4 תגובות
עמוד 1
  • אין לנו נסיון עם גן
    אבל הבנתי שכולם נשפכים אחרי גן, כי הגירויים שם אינטנסיבים וזה באמת מעייף.
  • טוב בגן הם מתנהגים שונים מהבית
    בבית הוא יחיד ושם לא
    ילדים בןכים ילדים מדברים ילדים הולכים וזוחלים לידו
    זה מלחיץ ומפחיד תינוק קטן .

לדעתי לאט לאט היא צריכה להוריד אותו ולהמשיך לתת לו יד ולדבר איתו קרוב לעיניים
    ) ככה אני הייתי עושה) " אני פה לידך , אני שומרת עלייך "
    ולתת לו צעצוע רעשן משחק ... ככה כל כמה זמן לכמה דקות עד שבוכה ממש ...

• כן אני אגיד לה........
    טוב בכל אופן אני רוצה גם להיות איתו יותר, במעון-תינוקיה כאילו... שאנחנו מכניסים אותו בבוקר וכשאני מוציאה אותו...... אולי זה יעזור........

• טוב מה היא רוצה?! הוא ממש פיצי!!!!!!! ברור שיהיה לו קשה והוא ירצה יחס מסכנצ'וק קטניייי
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה