היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הערב שלי התחיל מכך שקיבלתי טלפון מהגן של הבנות ב 15:30 שהשכונה שלנו חסומה - 3 מטר מים בכביש היחיד שנכנס לשכונה!
11 תגובות
עמוד 1
מוכר מוכר.... את בבית אליעזר? חברה שלי עברה בשחיה לכיוון השני. לא נורמלייייייי לייד יינות ביתן מטורף עוד יותר מפחיד באמת מפחיד העיקר שאת בבית עם ילדייך --------------------------------------------------- "אנא בכח גדולת ימיך תתיר צרורה קבל רינת עמך שגבינו טהרינו נורא נא גיבור דורשי י יחודך ככבת שומרם ברכם טהרם רחמי צידקתך תמיד גומלם חסין קדוש ברב טובך נהל עדתך יחיד גאה לעמך פנה זוכרי קדושתיך שועתנו קבל ושמעעעעעע צעקתינו יודע תעלומות..."
כן, בית אליעזר תראו מה הולך אצלינו! אני רגילה לראת תמונות כאלה בטלויזיה, במקומות רחוקים. לא אצלי מתחת לבית...
מטורף!!!!!!!!!!!!!!! ידעתי שלא סתם איתן דווקא היום הרגיש לא טוב.... נכון שהוא בסדר עכשיו?
נשמע נורא ואיום לילדים, להורים, לצוות (שגם שם בטח יש אמהות שלא יכלו להגיע הביתה...)
איתן לא מרגיש טוב. חום 39.5
פייס: ortal_hori
בעלי בסוף חזר הביתה. ב 12 בלילה. בסירת גומי!
לפחות הבית שלכם לא הוצף כמו אלה מבאקה שעלו על הגג שיצילו אותם מטוס של חיל האוויר פייס: ortal_hori
O.M.G!!!!!!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מקווה שעובר עליכם לילה חמים ונעים וכולכם נשארים יחד בבית ליום של חום וכיף