מישהי החליפה מקרר במבצע של משרד התשתיות? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כשהחלפת מקרר במבצע, באמת בדקו שהמקרר הישן שלך תקין?
בעל הבית הציע שנקנה חדש, אבל הישן שאצלנו לא מקרר.
16 תגובות
עמוד 1
ממי המקרר עדיין לא הגיעעעעעעעעעעע וכן אני עצבנית
קרן! אני חושבת על זה ואז אני רואה שאת כותבת את המחשבות שלי!!! צאי משם!
סיון, כמה זמן כבר עבר?... זה אמור לקחת איזה שבועיים, לא?
שבועיים וכמה ימים הם אומרים חודש אבל יש מקומות שאנשים קנו וקיבלו תוך יום אז זה ממש מעצבן
חמותי החליפה מקרר דרך משרד התשתיות...... אני יכוה לברר לך לשאול אותה פרטים נראה לי שכן בדקו......
טלי, תוכלי לברר ולהגיד לי?
המקרר שאצלנו לא עובד, ואנחנו חייבים חדש.
חברה שלי הזמינה המקרר שלה גם לא עבד. והביאו לה את החדש אחריי חודש וחצי שהיא התקשרה וצעקה את אף אחד זה לא עניין, אני מקווה שיביאו לך אותו בקרוב.
Taloli תודה על העידוד חחחחחחחחחחח
אני התקשרתי לפני יומיים והנציגה התחילה לנזוף בי - אם אומרים חודש זה חודש אז אמרתי לה שלפחות תבדוק בערך פלוס מינוס והכי מעצבן שזה ניצול של הספקים את הלקוחות - הם לא מרוויחים יותר מדי והם מזלזלים. כי הרי בדקו והמקרר במלאי אז למה אני צריכה לחכות?
קרן ממי הם שואלים אם עובד אבל לדעתי הם לא בודקים. הרי הם מודיעים מראש שהם מגיעים אז את מרוקנת הכל מוציאה מהחשמל - מכינה להם אותו לקחת חחחח.
ואז יבואו מה יעשו יחכו לילה איתך לראות שעובד?
ככה נראה לי.... אני אישית מחזירה מקרר שעובד (בינתיים לכי תדעי מה יקרה בחודש חחחחחח)
אני החלפתי במבצע הקודם שהיה. לא בדקו. אין לנו גישה לדירה עם מקרר גדול כי המסדרון צר אז הביא לנו במנוף וניתקנו את המקרר כדי להכין למנוף עוד לפני שבאו
קרן הם לא בודקים בוודאות!!!!.
העניין של החלפת המקררים זה בכלל חיסכון באנרגיהץ הרי פעם ייצרו מוצרים שממש לא חוסכים באנרגיה כי ממש לא היה מודעות לזה, והיום כולם בודקים מה צריכת האנרגיה.
לחמותי פשוט הגיע חשבון חשמל מטורף, אז היא החליפה...
אנחנו החלפנו עכשיו.. הזמנתי ב23-12 וקיבלתי אותו אתמול..
אולי אני בכל זאת אקנה במבצע הזה. חמותי הציעה לעזור חלקית.
הבעיה שאם אני אהיה חודש בלי מקרר זה בעייתי. המממ. אני צריכה לחשוב על זה.
אתן יודעות אולי אם המבצע הזה תקף גם לחיפשתי מידע ולא מצאתי. תודהמקררים משרדיים קטנים?
אותי הם רק שאלו אם זה עובד והחתימו על טופס שאני לא משקרת להם או משהו כזה.. וכשבאו לקחת, הם ממש לא בדקו את רמת התקינות שלו. המקרר בכלל לא היה מחובר לחשמל כבר כמה ימים לפני. פשוט באו, לקחו ושמו את החדש... קנינו אותו 'מאבי סופר' וקבלנו אחרי פחות משבועיים. זה היה בפסח האחרון... קבלתי מקרר חדש ולא הייתי צריכה לקנות אותו מחמץ