היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
זוכרות שתכתבתי לכם על המבצע ליולדות של מטרנה ושופרסל? אז מיסי זכרה אותי וכתבה לי שהגיעו מלא חבילות חדשות! אז רק רציתי לספר לכן שהיא פצצה!! יותר מגניבה מהחבילה של סופר פארם אפילו פייס: ortal_hori
13 תגובות
עמוד 1
המחליפה שלי שם כנראה עד סוף השבוע, אם לא עזבה כבר.
הם לא חזרו אליי - הבינו שאין להם עם מי לדבר.....
הבוסית שלי אמרה "אני חוזרת אלייך" וכלום...... פייס: ortal_hori
חוצפנים..שיחכו
ממש!!!!!
אותו יום הייתי ממש בהלם הורמונלי מטורף......חיבקתי כל שנייה את הבובה שלי, כל הנקה הסתכלתי ואמרתי לעצמי - איך הם חשבו שאני אעזוב אותה בגיל כזה?! איך?! מטורפים פייס: ortal_hori
מתוקה קטנה
בקרוב אצלך!!!!!!
הריח הזה שלהם זה משהו שאי אפשר לשחזר באף בושם, ריח מתוק ומדהיםםםםםםםםם פייס: ortal_hori
שווהלשלוח את בעלי מחר בשלג??
חחחח אורטלללל לא הבנתי כלום מה זה? איפה זה? כמה זה?
זה לכולם או רק לחברי מועדון?
בכל סניף? מה צריך להציג? תוך כמה זמן מהלידה אפשר לקבל?
בכל סניפי שופרסל, לחברות מועדון, עד 3 חודשים מיום הלידה, צריך להציג את תעודת הלידה או תעודת זהות כהוכחה של הלידה, 9.90 ש"ח
כמו החבילה שנותנים בסופרפארם - אתן לא יודעות? פייס: ortal_hori