התייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אם הילד חולה וכל היום היה על אקמול/נורופן לסיררוגין שלא עזר מי יודע מה.
    לפני השינה חום 39.5
    מקבל נורופן פעם נוספת
    ישן ממש לא טוב, משתעל, בוכה מתוך שינה
    ב 1 בלילה את נוגעת והוא חם. לפי תחושה מעל 39.
    אתן תעירו לתת עוד פעם אקמול?
    או שתתנו לו לישון כל עוד ישן?

13 תגובות
עמוד 1
  • לישון
  • קודם כל החלמה מהירה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • לא יודעת לגביי להעיר אותו,
    אבל אני יכולה להגיד לך שרופא פעם הסביר לי,
    שאם נותנים משכך כאבים והחום לא יורד,
    כנראה שמדובר בחיידק ולא בוירוס,
    מה שמצריך בדיקה נרחבת יותר.
    רק בריאות!
  • אני מעירה. בעיקר אם זה באמצע הלילה... אחרת החום יכול "להרקיע שחקים" ואני עלולה באותו רגע לנמנם לעוד כמה דקות...

לא יודעת אם זה נכון או לא. ככה אני רואה לנכון
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• להעיר !
    זה מסוכן לתת לחום לעלות...

• בסוף הוא התעורר מעצמו. אז נתתי לו.
    לא עזר.
    עכשיו חום 40.5. בדרך לקופ״ח

• פייס: ortal_hori

• בד"כ כשמשככי הכאבים לא עובדים זה דלקת. לפחות זה אומר אנטיביוטיקה ושתוך 12 שעות הוא ירגיש יותר טוב.

החלמה מהירה
  • כשלשקד לא ירד החום (המדובר), לקחנו אותו למיון, הרופא בדק אותו ומר שיש לו חידק מסוכן בגרון (לא זוכרת איך קוראים לו). הוא מיד נתן לו זריקת אנטיביוטיקה בטוסיק וזה עזר! מאז החום לא חזר לו...
    שירגיש טוב
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • היינו אצל הרופא - לא ראה כלום.
    אמר וירוס (כרגיל).
  • תרגישו טוב!!!!
    אין דבר מתסכל יותר מהאבחנה :"וירוס"
  • אני מרגישה כאילו אני כתבתי את ההודעה הזו.
    קיבלנו בדיוק את אותה האבחנה. ועכשיו התקשרתי שוב חרופה כי החום לא יורד והוא התעקש להמשיך עם הנורופן.
    החלמה מהירה
  • בטח להעיר!
    תרגישו טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה