גלולות סרזט... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות! מישהי מכן מכירה את זה?
    לאחר לידה הראשונה החלטנו שאני לוקחת גלולות למניעת הריון בזמן ההנקה "סרזט", עד הלידה הבאה. ומה שקורה לי זה שבתוך 3 שבועות שאני נוטלת את הגלולות זה כבר פעם שנייה שמופיעה לי דימום, פעמיים מחזור תוך 3 שבועות. האם זה קרה לכם?
    אני לא יודעת מה להחליט עכשיו, למה צריך לקחת אותן אם במילא אי אפשר לקיים יחסים כאשר יש מחזור. אני בדילמה.]
15 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות שאת לא לוקחת בשעה קבועה ?
    כי זה קשור ...

• יכול להיות שאת לא לוקחת בשעה קבועה ?
    כי זה קשור ...

• לא מבינה בזה......

• הן עשו לי את המוות...

• אני לוקחת אותן כבר כמעט שנה (פחות חודש אולי..)ולא היו לי בכלל דימומים!!! היו לי פיספוסים של שעות או ימים אבל בכללי בכלל לא קיבלתי. וד"א אם את לוקחת אותם מיד לאחר הלידה יכול להיות שזה דימומים מהלידה (עד חודשיים..)
  • אני לקחתי אותם אחרי כל לידה למשך 10 חודשים ולא היה לי דימום אחד !!!!!!!!!

זה תלוי בגוף.

אם את מחליטה להשמיך לקחת.. ורוצה... יש לי חפיסה למסירה ( אני כבר לא מניקה)

• אני גם רוצה להתחיל אבל אמרו לי שהן עלולות לייבש את החלב... מישהי שמעה על זה?

• בכלללללללללל לא,, הם גלולות מיוחדות להנקה...!
    כן יכול לייבש את החלב כאשר את מניקה ולוקחת גלולות רגילת למניעת הריון כמו גינרה וכו'

• בהתחלה זה עשה לי קצת שיבושים ואחכ תק ארוכה הכל היה תקין ולקחתי סביב אותה שעה עשר בלילה..
    לא מייבש חלב מיועד להנקה...
    ויש טוענות שאכן היה עושה לפעמים מחזור/או הכתמות וגם לי קרה לפני 3 שבועות שוב..
    כל גוף והתגובה שלו...
  • אני מבינה שהגלולות האלו מיוחדות להנקה, אז אולי יש פה פרמטרים נוספים שצריך להתחשב בהם, אבל אני יכולה לספר לך מהניסיון שלי עם גלולות רגילות-
    אחרי שתי הלידות- עברו כשלושה - ארבעה חודשים עד שבאמת הפסיקו לי הדימומים בזמן לקיחת הגלולות. כל פעם התחלתי חפיסה- ואחרי שבוע וחצי התחילו הדימומים. זה היה פשוט נורא. התחלתי עם "המקורית" שלי, שאותה לקחתי לפני ההריונות, ודיממתי איתה, החלפתי כמה סוגים של גלולות וכמעט לפני שהתייאשתי עשיתי עוד ניסיון חזרה למקורית והיא תפסה... בקיצור, מה שאני אומרת הוא, שיש אצלי בגוף "תקופת הסתגלות" אחרי הלידה חזרה לגלולות, וגם שלא כל גלולה "תופסת" עלי...
  • תודה בנות לכולכן! טוב עכשיו אני בכלל מבולבלת.
    אני לוקחת את הגלולה כל יום באותה שעה ולא היו פספוסים, כנראה זו היא באמת תקופת הסתגלות, אני אחכה ויראה מה יהיה בחודש הבא.
    ]
  • עירית תודה, אם אני רואה שאני ממשיכה עם הגלולות, אז יקח בחשבון שיש לך קופסא למכירה. דרך אגב את מגיעה למפגש בעזריאלי? שם נוכל להיפגש.

]
  • אל תהיי מבולבלת לא לזה התכוונו פשוט
    יש תק' הסתגלות גם לגלולות האלה כנראה
    ויש נשים שגם הת'ק ההסתגלות לא עוזרת ויש עדיין הכתמות
    תנסי להמתין עם זה ו/או לבדוק אופציה חלופית להנקה נדמה לי שיש עוד סוג
    בהצלחה
  • לא מוכרת...... מוסרת לך !!!!!
  • תודה בנות!
    דיברתי עם רופא מוסמך והוא אמר לי שזו היא באמת תקופת הסתגלות של הגוף ושאני צריכה להמתין, אז בינתיים החלטתי להמשיך לקחת את הגלולות. ]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה