היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ב"סד מי אתן חושבות שהם שלישית הגמר ובנוסף מי הזוכה המאושר??
12 תגובות
עמוד 1
בס"ד
אני אומרת בגמר תום גקי וסלמה המנצחת לדעתי הענייה למרות שבלי לחשוב הייתי נותנת גקי או תום ניראה לי סלמה תקח
תום, ג!קי ופאולין
אני יודעת....
אבל לא יכולה לגלות לכן
תום גקי ופאולין
גם לג'קי וגם לתום מגיע לזכות שניהם מעולים! למרות שאני מאוהבת באוכל של ג'קי
מיה תי מאיפה את יודעת.. אלי הגיע שמועה שסלמה תיקח... ואם כך זה יהיה סתם אני חושבת על גקי ותום ולא משנה מי יקח למרות שגקי עשתה מהפך בבישול שלה מביתי לכזה שמתאים למאסטר שף... בהצלחה לכולם
תום, ג'קי וסלמה לדעתי
תום גקי ופאולין
תום תותח על ...תמיד תמיד הולך על מקוריות וסיכון וממש לא מובן מעליו ! ממש מקורי .......לדעתי צריך להיות שף ולא יועץ משפטי!
גקי מדהימה - עברה כזאת דרך בתוכנית בהתחלה הייתה מבשלת רק אוכל מרוקאי ואז נפתחה למאכלים אחרים , תמיד כשעשתה משהו שמעולם לא הכינה יצא לה טוב וטעים ....ידיים של זהב!!
פאולין - בהתחלה הייתי בטוחה שהיא תקח ואז היא התחילה צניחה חופשית אבל בתוכנית האחרונה היא חזרה לעצמה קצת איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
אני גם יודעת מי יהיה בגמר
השלישיה שלי - תום , ג'קי וסלמה ולדעתי מגיע לג'קי או לתום לזכות , שניהם מוכשרים מאוד ואם הייתי צריכה לבחור בין שניהם לא הייתי מצליחה..
לדעתי ג'קי ותום בטוח. אולי יעשו איזה "תיקון" לסלמה על שאז העדיפו את שלי על פניה?
ג׳קי לוקחת בטוח אני לא קונה את זה שהתוכנית פתחה אותה והיא פתאום למדה לבשל היא באה עם המון ידע קודם
תום ג'קי ופאולין שלישיית הגמר.
ג'קי לוקחת. זה שקוף. קודם כל בשביל הרייטינג, אח"כ בשביל כל השאר...