אז קצת עידכונים :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה..
    שיתפתי אתכן שקיבלתי גיליון ענק של בערך 10-15 בדיקות!
    וזה היה ב 30/12 והיום כעבור 10 ימים!! סיימתיייייייייי את כול הבדיקות
17 תגובות
עמוד 1
  • מתוקה,בהצלחה רבה רבה.
    בעזר ה' שתתבשרי בשורות טובות-אמן!

רבקה
  • בהצלחה !!
    תחזרי לכאן עם בשורות משמחות ושתגשמי את החלום!!
  • כל הכבוד ממוש!!!! איזה זריזה!!! יאללה את כולך מוכנה ומזומנה לתור שלך, עם התחלה כזאת בטוח שתבוא הצלחה!!!! נשיקות

• איזה יופי!
    מעולה שקיבלת את מה שרצית!
    תגידי, אישרו לך בוועדה? אמרו לך משהו כזה?
    כי לי כל הזמן אומרים וועדה...
    קיבלתי גם לעשות את הבדיקות הללו בנתיים.... ועוד הזרעה אחת אם לא נקלט אז נתחיל...
    שבוע הבא אעשה את הבדיקות דם...עשית את הבדיקות דם האלו בזמן הווסת?
    בהצלחה לכולנו!
  • ואווו אוראל כייף גדול להכנס ולהתעדכן בבשורה כזו משמחת !!! אני מאמינה ובטוחה שזה קרוב כל כך !!!! בשורות טובות אמןןןןןןןןן
  • וואו!! שיהיה בהצלחה!!!
    מחכה לעדכון הבא עם הרבה בשורות טובות.
  • בהצלחה רבה מאמי שלי ובשורות טובותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
  • בהצלחה ממיייייי
  • בנות יקרות .. תודה על התגובות שלכן...
  • אוראל היקרה!
    כל הכבוד על הדרך!
    אני עוקבת אחריך ורואה שאת פשוט אלה. כל הכבוד!
    שתהיה הרבה הצלחה בהפרייה ואני בטוחה שבקרוב מאד תתבשרי בבשורות טובות ומשמחות בע"ה

crazy woman!
  • אוראל מתוקה בהצלחה , אני מתרגשת בשבילך ואמן שהטיפול הזה יהיה האחרון ויביא את התינוקי המיוחל

• קרייזי היקרה!
    חייבת להגיד שהתגעגעגתי₪!!!! ואת בהחלט חסרה בפורום
  • מעייני מתןקה גם את נעלמת ......
  • כן נעלמתי קצת, הכול בסדר ניסינו כמה חודשים טיבעי ומחר יש לי תור לרופא לראות מה לעשות עכשיו בטח שוב הזרעה

• הבנתי מאמוש
    שיהיה בהצלחה אצל הרופא!! תעדכני...

אצלי חוץ מהתרגשות ..., המוןןןןן חששות ופחדדד
  • איזה יופיייי ממיייי שיהיה בהצלחהההה!!!!
  • איזה יופיייי ממיייי שיהיה בהצלחהההה!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה