עצה לאריזה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זאת פעם ראשונה שאני יולדת בחורף ואשמח לעצות מה לארוז לבי"ח-
    הם מחממים? צריך לארוז טרנינג?
    מה עדיף גרביים שיש להם סוליה או נעלי בית- מצד אחד עדיף את הגרביים כי קשה אחרי הלידה להתכופף ולהוריד אבל אולי הרצפה קרה?
    מה לגבי מגבת- להביא?
    מה להביא לבייבי כדי לצאת מהבי"ח בעזרת ה'
    תודה מראש על עזרתכם

]
5 תגובות
עמוד 1
  • אני ילדתי באיכילוב אבל לדעתי זה דומה ברוב בתי החולים....
    בחדר היה מיזוג אז נעים( יש טרמוסטט)
    יש מגבות ויש כותנות כאלה שנוח׳ת להנקה( אם זה רלוונטי). לי היה הכי נוח להסתובב עם הכותונת ומכנס פוטר שלי ונעלי בית אבל כאלה שאפשר להכניס את הרגל אליהן בלי להתכופף...

מגבת הבאתי כי לא ידעתי שיש שם ותכלס עם הדימום.. את כל מקלחת עם מגבת אחרת אז עדיף את שלהם ותביאי לך חלוק שיהיה לך כיף לצאת למיטה איתו ולהתארגן שם ולא במקלחת

לקטן הבאתי בגד גוף רגלית ואורברול פליז חמוד עם דובי וכובע פליז. כמובן עטפנו אותו בשמיכה
    תכלס... מהמחלקה לחניה... ומהחניה הגייתה אז זה מספיק...

שיהיה בהצלחה ולידה קלה

• תודה רבה

]
  • אני לא יכולה להגיד לך מה להביא כי אני ילדתי בחו"ל ושם קיבלתי הכל אפילו כפכפים אם רציתי.
    אבל בגלל שמזג האוויר בארץ די דומה למתי שילדתי את לוקאס הייתי ממליצה לקחת שתי אופצויות לתינוקי
    אם לא קר מדי אז מספיק בגד גוף גרביים וחליפה יפה מעיל קל וכובע ובכיסא לשים שמיכה ולכסות את הילד איתה.
    אם קר אז בגד גוף גרביים ורגליות חליפה יפה כפפות כובע מעיל עדיך מלא (בסיגנון של חרמונית) ואפשר גם שמיכה.

אני הצאתי את לוקאס עם האופציה השניה הטמפ' היתה אז קצת מעל האפס אבל היה שלג ככה שהיה ממש קר.

• תודה- אבל איך את קושרת את התינוק עם החרמונית באוטו? זה נוח?
    ]
  • קשירה רגילה של בכיסא בטיחות רק בגלל החרמונית אני בודקת שהוא קשור חזק בגלל שזה מבלבל.
    זה נוח להם אל דאגה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה