-
יש מקומות שזה כבר לא גישמי ברכה ובישוב בו יש צונאמי של 2 מטר ו300 בתים מתמלאים לפתע במים או במקומות בהם צריך להגיע עם סירת גומי הביתה ואז מתברר שאין חשמל זה בהחלט כבר גישמי זעף.
שלא יהיה יותר גרוע
-
זה ממש הזוי
-
את צודקת !
זה באמת כבר נהייה מוגזם....
גם יש הרס רב לחקלאות...
-
סליחה.
עם כל הכבוד, "ובישוב בו יש צונאמי של 2 מטר ו300 בתים מתמלאים לפתע במים או במקומות בהם צריך להגיע עם סירת גומי הביתה ואז מתברר שאין חשמל זה בהחלט כבר גישמי זעף", אבל לגמרי לא רק בישוב בו "יש צונמי של 2 מ'"...
לספר לך איך מרגיש חקלאי ששדותיו הוצפו בגשמים בימים האחרונים?
-
לספר לי?
לא...
ממש אין צורך מזכירה לך מאיפה באתי....
אני לא נגדך
-
שרוני, אני בטוחה שאלה שאמרו גשמי ברכה, ממש לא התכוונו לגשמים מהסוג הזה שגורמים להצפות ולהרס רב...
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
-
שרוני - הבית שלנו לא נפגע
ואני שמחה שאתם בסדר - היה ממש מבאס לפנות את הבית עם תינוק פיצי, לא?
דאגתי לך....
הבנתי שהיה ממש צונאמי, מפחיד
-
יואווו מסכנה שלייייי
אני רואה את התמונות ולא מאמינה
פייס: ortal_hori
-
אתמול בשעה 22:45 היינו בדרך הביתה (סגרנו אתמול מקום ותאריך לארוע, אל תשאלו! אפתח הודעה נפרדת) והתחילו להגיע סמס'ים לגבי המצב (אנחנו מתעדכנים ברשת פנימית של התושבים בסמס'.) חשבתי שאני מתה. עברו לי כאלה סרטים שחורים בראש, שחשבתי שאני משתגעת. בבית נשארו מיכל עם אור וגיל. ישר חשבתי על פינוי מהבית עם 4 הילדים, ולהציל את מה שאפשר לפני שהמים גורפים הכל...
-
פייס: ortal_hori
-
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-

אלי, תן בי את השלווה
לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
האומץ לשנות את אשר ביכולתי
והתבונה להבחין בין השניים
הזורע חיטה דואג לשנה,
הנוטע עצים דואג לשנים,
המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)
אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)
-
יואאאו אלו-הים!!!!!! זה לא נגמר, הסיוט הזה!!!!!
עכשיו העבירו הודעה שמי שיכול מתבקש לתרום שמיכות וצעצועים עבור האנשים שבמתנ"ס...
-
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
מילנו'ש