סקר היום: הלידה שלכן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום בת דודה שלי ילדה בת - ילדה שנייה.

ואמרה כי הלידה הייתה קשה מאוד ושפספסה את האפידרול אבל הודתה ואמרה שהלידה הייתה מאוד מהירה.

איך הייתה הלידה שלכן?

16 תגובות
עמוד 1
  • אני אגיב ראשונה

• אויייייי
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • גם אצלי היה ברוך ה' הייתה לי ירידת מים בבוקר בבית ואז נסענו לבית חולים הגעתי עם פתיחה של 1.5 ועש שבדקו והכל זה התפתח ל-3 העבירו אותי לחדר לידה ומפה לשם כבר צרחתי שיתנו לי אפידורל. לא רצו לבדוק לי פתיחה כי אמרו שלא יכול להיות שכבר התפתח משהו. עש שבדקו הפתיחה הייתה כבר 4 ואז קיבלתי אפידורל.
    אמרו שהצירים מאוד חזקים ולכן לא יתנו לי מנה רגילה אלא קטנה בכוונה. גם אני הרגשתי את הלידה. הפתיחה המלאה הגיעה מאוד מהר אבל נתקעתי בשלב הלחיצות 3 שעות בגלל האפידורל ויצאתי עם מלא תפרים וקרעים....

אבל רני מודה לאל שזה היה בדיוק ככה (במבט אחורה) ומאחלת לעצמי בע"ה אותו דבר פעם הבאה
  • לידה ראושנה היייתה קיסרי מתוכנן ליפני 3 שנים בגלל מצב עכוז
    הלידה עכשיו(ליפני שלושה שבועות) הייתה ממש מהירה
    היו לי קצת צירים לא סדירים בבית
    משכתי אותם קצת הגעתי לבית חולים עעם פתיחה של 2.5 וכניסו אותי די מהר לחדר לידה בגלל הקיסרי שעשיתי בעבר
    נכנסתי להיתקלח עםם פתיחה של 2.5 ויצאתי עם פתיחה של 10
    כאביים מטורפים ,הלידה התקדמה כלכך מהר שלא הספיקו להביא לי אפידורל
    תוך 3 שעות מאז שבאתי לבית חולים ילדתי את ביתי
    וזה שממיים והארץ בין לידה קיסרי לרגיל ( ההחלמה) והחוויה.
  • קיסרי.... אז אולי בלידה הבאה אדע

• אוהוווווו נראה לי הסקר הזה יגיע ל5 עמודים במהרה
    פייס: ortal_hori

• ברוך השם עם רז אמנם הייתי הרבה שעות בחדר לידה, אבל לפחות התנחמתי בהשפעת האפידורל האלוהי

• הייתה לי לידה מדהימה, במיוחד כשמדובר בתאומים.
    הגעתי למיון יולדות כי חשבנו (אני ואחות ממוקד של מכבי) שיש לי התחלה של ירידת מים.
    בדקו אותי והסתבר שזה לא ירידת מים אבל אני עם פתיחה 5!!! ועם צירים ממש חזקים אבל אני לא מרגישה אותם בכלל!

• מעניין איך תהיה הלידה השניה שלי...
    עם בריאל הכל התחיל מצירים שהלכו והתגברו מ16:30. בשעה
    18:00 הם כבר הפכו להרבה יותר תכופים וכואבים. הערתי את בעלי
    התקלחנו, שמתי בתיק דברים אחרונים ובשעה 20:30 הגענו למיון יולדות.
    האחות בדקה אותי - צירים כל 3 דקות, פתיחה 4 ומחיקה של 100
    אמרה לי "טוב שנזכרת להגיע"

• הלידה שלי הייתה סה״כ חוויה שזכורה לי לטובה...
    הגעתי למיון יולדות בסוף שבוע 42 (41+5) לבדיקה שגרתית
    הרופא עשה לי ״סטריפינג״ בכלל בלי להכין אותי מראש ודחף לי בלון
    הסתובבתי עם בעלי 8 שעות של הליכה בבית החולים ואז הכניסו אותי לחדר לידה ונתנו לי זירוז
    סבלתי 6 שעות של צירים של זירוז עד שבעלי החליט שהגיע הזמן לקחת אפידורל
    (למרות שאני בכלל לא רציתי אבל התרציתי לאחר איומים מצד בעלי)
    אחרי האפידורל הלכתי לישון וישנתי במשך 6 שעות.
    התעוררתי מהצירים שחזרו כי נגמר האפידורל והייתה גם היחלשות בדופק
    ״ניפחו״ אותי בחזרה במים כדי שהתינוקת תצוף ולא תשכב על חבל התבור
    ביקשתי עוד אפידורל אבל לפני שקראה שוב לרופא מרדים בדקה אותי המיילדת וגילתה שיש לי פתיחה מלאה והגיע הזמן ללידה!!! לחצתי פעמיים ויצאו הכתפיים
    ולאחר שיצאו הכתפיים בעלי ״שלף״ את הילדה החוצה.
    הייתה לידה מדהימה! וכל הכבוד לבעלי שעזר ליילד...
  • האמת שהלידה של בת דודה שלך מזכירה קצת את הלידה שלי..

התחילו לי צירים בשעה 12 בלילה. הגענו לבית חולים בשעה 02:20. מסתבר שהייתי כבר עם פתיחה 4..

אחרי 20 דקות כבר הייתי עם פתיחה 10- כך שהמרדים לא הספיק לתת לי אפידורל. הוא היה כבר מוכן להזריק, אבל איך שהסתובבתי לצד כדי שיזריק, התחילו לי צירי לחץ

• נטשה...
    הלוואי עליי לידה כזו עכשיו
  • לידה ראשונה - שבוע 35 אני מרגישה צירים מגיעה לבית החולים אומרים לי שזה שום דבר ושחררו אותי הביתה. אחרי כמה שעות בבית הייתה לי ירידת מים. חזרנו לבית חולים, עשו לי זירוז - צרחתי אפידוראל - עשו אפידוראל - היה מצוין לא הרגשתי כלום- אחרי 16.5 שעות נולד האפרוח, ממש מעט לחיצות תפר אחד קטנטן. מיד לקחו אותו ממני בקושי הספקתי לראות אותו, אחרי כמה שעות הגעתי לתינוקייה לקחת אותו שאלי איזה תינוק שלי - האחות אמרה לי "שם" והצביעה על האינקובטורים. הלכתי לתינוק עם השיער השחור- האחות פתאום אומרת זה לא התינוק שלך- לכי לאינקובטור הבא אחריו - ואז אני רואה אפרוח בלונדיני

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • ב"ה היו לידות ממש קלות, הראשונה הגעתי לבית חולים עם "כאבי בטן" וכשבדקו אותי כבר הייתי בפתיחה של 4, נכנסתי לחדר לידה, אפידורל זירוז, חמש שעות וילדתי.
    הלידה השנייה הייתה גם מאוד מהירה, הגעתי לבית חולים, הסתובבנו קצת, נכנסתי לחדר לידה, נתנו לי זירוז, לא לקחתי אפידורל ואחרי כמה שעות כבר הייתי אחרי.
    והשלישית, נכנסתי לחדר לידה ב2:30 וילדתי ב-6:30 והפעם טבעי לגמרי, בלי זירוז ובלי אפידורל.

כמו שאת רואה ילדי את כל האופציות (חוץ מבניתוח) ויש הבדל כנותנים לך אפידורל, זה יכול לעכב את הלידה, בגלל זה בפעמיים האחרונות לא הסכמתי גם כשכאב לי, ברגע שהיו לי צירי לחץ, שלוש לחיצות ויצאו.
    רותי
  • הלידה השניה אצלי היתה מתקנת ברמותתתת ב"ה
    ממש חוויה מתקנת

• לידה ראשונה שלי!!!]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה