היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי לכולן אנחנו לפני שיפוץ.... אתמול הלכנו לקנות ריצוף ויצאנו מאוד מבובלים מהנושא ..... הלכנו לפריד קרמיקה וכן לנגב-רפפורט..... בשני החנויות מצאתי ריצוף סיני שאהבתי וגם המחחיר היה מצוין. בשניהם המוכרים ממש המליצו ואמרו שהוא לא נופל באיכות מהספרדי ,האיטלקי/תוצרת הארץ.... 1.האם למשישהי יש ריצוף סיני שהיא מרוצה ממנו? 2.איפה קניתם? 3.מט/מבריק/לאפטו?מה הכי מומלץ|? אני הולכת לכיוון הלאפטו או המבריק כי זה נותן תחושה של ברק וניקיון אבל מה לדעתכם לפי הנסיון מומלץ?|???
4 תגובות
עמוד 1
לא יודעת כלום חחח לא יודעת מה זה לאפטו, לאמא שלי יש מבריק אצלינו יש מאט... מתחברת יותר למאט... המבריק עושה לי תחושה של רטוב וקר, וליכלוך עליו נראה הרבה יותר מגעיל מלכלוך על מאט ככה זה בהרגשה שלי
אני קניתי ריצוף אפור לפאטו בטופולסקי וניראה לי שבוא סיני והכל בסדר והוא ממש יפה וכיפיי למרות שבמבט לאחור ניראה לי שהייתי לוקחת מבריק כי יש לו תחושה של יותר נקי אבל גם לפאטו יפה