תינוקת שלא אוכלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    רציתי לשאול אם נתקלתם במצב כזה..
    התינוקת שלי בת 7 חודשיים רק יונקת
    לא רוצה בקבוק לא פירות לא מרק..
    אני ממש מיואשת צריכה לחזור לעבודה
    מה ללעשות?

4 תגובות
עמוד 1
  • מקפיצה

• היא למדה שאת כנראה נכנעת בקלות לציצי....
    את חייבת להרגיל אותה לארוחות לאט לאט
    היא כבר לא בשלב טעימות
    תני לה לאכול בוקר האורחה הבאה כביכול אמורה להיות פירות
    אז תתני לה תנסי כמה שתאכל תאכל תני לה קצת מים ותחכי לפחות שעה לציצי
    שהיא תבין שאם היא לא אוכלת אין ציצי כתחליף ואז אט אט תגדילי את הפערים שהיא תבין שהיא חייבת לאכול...
    עכשיו שימי לב גם שלדוגמא ביתי לא הייתה חובבת פירות אז
    הייתי מגרדת לה ביצה קשה עם עגבניה ואבוקדו ושמה לה בסנוויץ שתאכל ונותנת לה (היתה בלי שינים) הלחם היה נרטב מהרוטב נהיה רך וכך אט אט...
    הבת שלי לא חובבת מרקים טחונים אז הייתי מרסקת לה עם הידיים עופת ונותנת לה או פירה ובשר טחון
    ירקות מבושלים כאני חותכת אותם לרצועות קטנות אכילות לא דק מידי ולא עבות מידי...
    ותחליפי חלב היא גם לא אוהבת רק דייסת שוקו אז גם את זה לפעמים היא מקבלת אבל מגיל 9 ח'
    אגב בגיל 9 ח' כשמותר חלב היה לי עוד אופציות וזה נהיה קל יותר
    היום היא יונקת בוקר ערב ולילה פעם אחת וזה ירד גם אט אט
    מקווה שעזרתי בהצלחה
  • עזרת קצת כן...אבל אני צריכה לחזור לעבודה מ7 עד 5

• את עובדת? מה היא אוכלת במעון?היא לא אוכלת תחליב?

תודה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה