שיעול אצל תינוקת בת חודש וחצי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך מטפלים??

כבר שכחתי

9 תגובות
עמוד 1
  • בגיל הזה מותר רק אינהלציות עם מים פיזיולוגיים. תקחי אותה לרופא שיקשיב לריאות בכל מקרה. גם נתנאל התחיל להשתעל אתמול ממש חזק ועכשיו עלה לו החום... אוףףףףף
    אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
  • בגיל הזה מותר רק אינהלציות עם מים פיזיולוגיים. תקחי אותה לרופא שיקשיב לריאות בכל מקרה. גם נתנאל התחיל להשתעל אתמול ממש חזק ועכשיו עלה לו החום... אוףףףףף
    אפליקציה לאנדרואיד של סרגלי הריון:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.romkuapps.tickers
  • כמה מי מלח שמים?היא נדבקה מהגדולים כנראה, היו חולים עם שיעול...

• את מניקה?
    אני חושבת שכדאי שתתיעצי עם מוקד אחיות או משהו כי זה גיל מאוד קטן והם לא אמורים להידבק...
    תרגישו טוב
  • מניקה, יוצאות לי כמויות מטורפות והיא הרבה פעמים נחנקת, אולי בולעת מלא מדי

• פשוט תלכי לרופא.
    הבן שלי גם משתעל ועשינו לו אינהלציה.........

רפואה שלמה!!!
    וטוטילה מה ז"א לא אמורים להידבק?...... מה הקשר לזה שהיא מניקה???

• אם היא נחנקת כי יוצא הרבה חלב תנסי להישען יותר החורה זה יקל עליה ולאחר כמה דק להתיישר

• כבר ענו לך...
    שתרגיש טוב
  • אני עשיתי לקטנה כמה פעמים אינהלציות, 2ץ5 סיסי מי מלח זה מספיק

אבל אנסטסיה צודקת - את חייבת שהרופא ישמע את הריאות
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה