היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב אני ממש מתרגשת כי מחר סוף סוף אני עושה הזרעה. האחות התקשרה היום ואמרה שיש לי 2 אפשרויות או לעשות הזרעה אחת ביום שישי או לעשות פעמיים מחר וביום שישי. לא הבנתי למה היא אמרה את זה אבל אני אמרתי לה ברור שפעמיים מה שיכול.להגדיל את הסיכויים אז למה לא. בקיצור אני מצטרפת פה לכמה בנות שעברו השבוע הזרעה. אמן וכולנו נחזור עם בשורות משמחות לבעלי יש יומולדת ב16/1 אז אני מקווה שזו תהיה המתנה שלו.
9 תגובות
עמוד 1
קולולולולו!!! אני שמחה שהכל הסתדר מותק!!! שיהיה המון בהצלחה! תמסרי לבעלך מזל טוב, אני גם מקווה למתנת יומולדת החודש
תודה מתוקה!!! שיהיה בהצלחה לשתינו. יש לי שאלה - מה מומלץ לעשות אחרי הזרעה ? לנוח ?או שאפר להמשיך את היום רגיל?
הרופאים לא אומרים לנוח אבל לי נשמע מאד הגיוני לקחת את היום באיזי ולתת כבוד לגוף