היי בנות,סקר קטן+עזרה. :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב לכולן...אז אני יתחיל מהעזרה, אני גרה בארהב ואני אוטוטו חוזרת לארץ ללדת..אני עכשיו בחודש שישי, ואני גרה בנתניה אבל במקור מחולון,ואני הולכת להתגורר אצל ההורים שלי חודש וחצי עד שבעלי יחזור מפה ,השאלה שלי היא איזה בדיקות אני צריכה לעבור?יש משהו חשוב שאני צריכה לעשות?? קראתי שיש מלא ,ופה לא עשיתי שום בדיקות חוץ מאולטרסאונד תלת מימד, אני צריכה להחליט לאיזה רופא נשים ללכת חולון או נתניה? איזה בית חולים? אני ממש בדילמות אולי תוכלו לעזור לי??

והסקר הוא מתי התחלתן להרגיש את הבייבי שלכן ?אני מתה להרגיש כבר בעיטות ואני לא מרגישה אוף :( ...

ותודה לכל מי שקראה את החפירה שלי
4 תגובות
עמוד 1
  • את התנועות התחלתי להרגיש בהריון הראשון בשבוע 18+4 ובהריון הנוכחי
    משבוע 14. בשתי ההריונות יש לי שלייה אחורית והתנועות מורגשות הרבה יותר
    משליה קדמית. אל תילחצי, אם זה הריון ראשון קרוב לוודאי שאוטוטו תתחילי להרגיש.

לגבי הבדיקות - בשבוע 26-28 עושים כאן העמסת סוכר (לגילוי סכרת הריון)
    בשבוע 30-32 עושים הערכת משקל לעובר ואולי עוד הערכה בשבוע 37-38 וזהו בגדול...

• תנועות התחלתי להרגיש סביב שבוע 16

בגדול את יכולה להחליף רופא את יכולה להתחיל עם רופא איפה שההורים שלך ולאחר שבעלך יחזור לעבור לרופא במקום מגורייך כל הנתונים הרפואיים במחשב... את צריכה להתקשר למוקד של קופת החולים אליה את שייכת ולקבוע תור.

בדיקות בשבועות שלך לדעתי רלוונטי רק סקירה מאוחרת.. כי שקיפות וחלבון אפשר לעשות רק בשבועות מוקדמים יותר... אבל כמובן שהרופא ידע יותר טוב

את יכולה ללדת באיזה בית חולים פשוט מגיעים למיון יולדות בעת צירים

• תודה רבה על העזרה בנות
  • יש פה באתר בצד את כל הבדיקות שעושים.
    ברגע שאת תלכי לרופא נשים למעקב הריון הוא כבר יפנה ויסביר לך מה יש ומתי...
    (אל תשכחי להביא את כל המסמכים מחול לגבי ההריון)

הריון ראשון לא זוכרת מתי התחלתי להרגיש...אבל בטוח לפני שבוע 20
    הריון עכשיו, שני, התחלתי להרגיש משבוע 16.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה