שאלת כסא בטיחות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רוצה לקנות לאיתן כסא ונראה לי שלא יכנסו לנו מאחורה 2 כסאות (טל ואיתן) ובוסטר (שחר). מישהי יודעת אם מותר לשים כסא בטיחות עם תינוק מקדימה? בשלב הסלקל כשהוא הפוך אם אין כרית אויר אני יודעת שמותר. מה לגבי אח"כ?

8 תגובות
עמוד 1

• אנחנו שמנו את הכסא בטיחות מקדימה עד גיל שנה לדעתי... נגד כיוון הנסיעה

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• כן אני מתכוונת בשלב הבא. אחרי שעבר את התשעה קילו ואת גיל שנה והוא כבר יושב עם הפנים לכיוון הנסיעה.

• אני לא יודעת, אבל אולי כדאי לך להתקשר לטרם, או אפילו לחפש באתר שלהם.

(איזה רכב יש לכם?)

רותי
  • זו שאלה שגם אנחנו דנים בה הרבה.
    הרבה פעמים נוצר לנו צורך לשים את אחד הילדים מקדימה. בכסא בטיחות כמובן.
    ואנחנו לא יודעים מה החוק אומר לגבי זה
    לא מצאנו שום דבר באתר של בטרם על זה. ההמלצה שלהם זה לא לשים מקדימה. גם לא בסלקל הפוך. אבל זו רק המלצה. לגבי הסלקל יש חוק ברור. הלאה המצב מעורפל. יש לי כמה חברים שוטרי תנועה וגם הם לא ידעו לענות לי על זה. אז אנחנו מניחים שאם אין חוק ברור, אז אפשר. ולפעמים אנחנו לוקחים מקדימה.
    אבל כמובן שזה לא מצב אופטימלי ועל בסיס קבוע לא הייתי עושה את זה

• ההמלצה היא להימנע מלשים כסא בטיחות או סלקל מקדימה כי האיזור הקדמי של הרכב יותר חשוף לתאונות והאחורי יותר מוגן...

אני חושבת שאם תשימי את הבוסטר באמצע אז יהיה לך מקום ל-2 כיסאות בטיחות ממוצעים...

בכל מקרה, לפי מה שהבנתי, אם באמת אין ברירה אז כדאי שהילד הגדול ישב קדימה ולהרחיק כמה שיותר את הכסא אחורנית...

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אוף אבל אין לנו הרבה ברירה. גם עכשיו הסלקל שהוא הרבה יותר צר נכנס מאחורה עם הכסא והבוסטר אבל זה נעשה די בלחץ. וכסא בטיחות הוא רחב יותר מסלקל ככה שלא נראה לי שיכנסו שם כל השלשה. יש לנו פוקוס. מה נעשה?
  • לפעמים יוצא שאור יושבת מקדימה עם בוסטר רגיל, הם באותו גובה? אור ממש גבוהה, מטר ועשרים בערך
    פייס: ortal_hori

• אורטל את מתכוונת הבוסטר בלי המשענת? זה מה שחשבתי כי הוא צר יותר. עוד לא קניתי כסא אני בדיוק עכשיו בשלב של לפני קניה. שחר בערך מטר ועשרה זה לא כ"כ גבוה. שני כסאות ובוסטר מקדימה. שחר ממש הולך להתלהב מזה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה