סקר. ביות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביות.
    חלקי/מלא?
    בעד או נגד ותפרטו למה
    מישהי עשתה?
16 תגובות
עמוד 1
  • אני נורא רציתי ביות מלא
    אבל בסוף ירדתי מהעץ
    זה קשה אחרי לידה שאת כואבת ומותשת ועייפה
    הייתי זקוקה למנוחה ושקט

אח"כ בבית יש מספיק זמן איכות עם הבייבי

• אני ממש לא נגד, אבל כל מה שעניין אותי אחרי הלידה זה לחזור
    הביתה עם הבייבי וכמה שיותר מהר...

• חלקי,
    ככה תוכלי להתאקלם לנוח ולעכל הכל, וגם אם זה חלקי תמיד תוכלי לקחת את התינוק אלייך כמה שרק תרצי לא יגידו לך לא...
  • חלקי.

הייתי צריכה אחרי הלידה את הזמן להתאושש ולנוח.
  • באיכילוב לא צריך להחליט זה איך שבא לך... מתי שאת רוצה את לוקחת את הילד ולכמה זמן שבא לך אז כך נפתרה אצלי הדילמה אם את משאירה אותו אצל האחיות הן רק שואלות האם מניקה או לתת תחליף וכמובן את צריכה להביא אותו לבדיקת רופא בבוקר ושקילה בלילה..

רוב היום הוא היה איתי ובלילה קראו לי להניק שהוא היה רעב ואז קיללו אותו שקלו אותו וכו...
    שהייתי במלונית כבר הייתי איתו מלא בחדר כולל החלפה/ מקלחת וכו׳ ( עם הבטחון שיש צוות רפואי דלת ליד) וזה היה מצויין זה הכין אותי יופי לבית שאני לבד שהחצי השני בעבודה ...

• רוצה להסביר את עצמי קצת יותר טוב (אחרי שקראתי את התגובה האחרונה)-

גם בתל השומר לא עשו בעיות על זמני לקיחת הילדים, כלומר: אם בחרתי בחלקי- אני גם יכולה להיות עם הילד כל היום, לא יגידו לי כלום.
    בחרתי בחלקי כי היה לי חשוב שאם פתאום באמצע היום ארגיש עייפות גדולה/ תשישות, אוכל להחזיר אותו לתינוקיה ללא בעיות, ובגלל הקטע של הלילה כמובן.
    אבל בפועל יצא שממש רוב היום הייתי איתם, כי הלא את רוצה סה"כ להיות איתם..
  • ביות מלא
    בסורוקה אין אופציה אחרת...
    היה טוב
  • חלקי!!!
    יצא שכל היום הן היו איתי, הייתי מחזירה ב9 ומתי שהיא היתה מתעוררת היו מתקשרים אליי שאני אבוא לקחת להאכיל ( ככה ביקשתי) וב5 בבוקר היא כבר נשארה איתי לכל היום ( חוץ מהבדיקת רופא שהחזרתי)
    מרוצה מאוד!!!! כי ביום האחרון נורא רציתי לנוח בלילה טוב לפני שאני מגיעה לבית ושם אין לי תינוקיה שיקחו אותה ממני לכמה שעות  

• אני רציתי שהוא יהיה איתי כל היום והלילה אבל מי שהייתה איתי בחדר התעצבנה כשהוא התעורר בלילה ובכה. ילדתי בקיסרי בשבוע 39 אז עדיין לא היה לי מספיק חלב ועד שהוא הצליח לינוק הוא בכה והפריע לה. אז נאלצתי להחזיר אותו כל ערב וממש התבאסתי. 5 ימים...
    העיקר שהיא שמה אןתו כל הזמן בתינוקיה ולא הניקה בכלל וכל היום היו לה אורחים צעקניים שתפסו מלא מקום בחדר והקושי יכלתי לזוז ועוד צעקו עלי להיזהר כי אחת האורחות מניקה ואני הזזתי אותה עם העגלה של התינוק שלי. וברגע שלי היו אורחים יצאתי איתם לחדר אוכל ואיך שיצאתי מהחדר פתחו את הוילון שלי ועשו להם חדר פרטי. ובנוסף לזה בעלה ישן איתה בשבת כי הוא עלק שומר שבת (חוץ מזה שהם דיברו בטלפון והוא נסע להביא לה אוכל)
  • אני בחרתי ביות מלא בהדסה עין כרם
    מאוד מומלץ אבל גם קצת היה לי קשה כי לא ממש ידעתי מה לעשות ובלילה האחיות לא ממש עזרו
    אבל עדיין ממליצה

• היא הייתה איתי כל היום ובלילה בתינוקיה העירו אותי רק כדי להניק.
  • בלידה הראשונה - לקחתי אותה אליי כמעט כל הזמן, ביקשתי ביות מלא.

לידה שניה - היא היתה מאושפזת לא יכולתי לקחת אותה כל הזמן, אבל ניסיתי...כל הזדמנות שהיתה לי - לקחתי אותה..

לידה שלישית - לא היו מקומות ביולדות, הייתי במח' נשים ולא יכולתי לקחת אותה אליי
    פייס: ortal_hori

• בהתחלה רציתי ביות מלא...
    אבל אחרי הלידה נורא רציתי לנוח... ועיכבתי את הענין של הביות כמה שיכולתי
    בפועל כל פעם שבעלי בא לביקור הוא הביא איתו את הקטנה...
    בביקורים של אנשים החזרנו אותה כדי שלא יגעו בה כל מיני אנשים
    ולי קראו להנקה כל 3 שעות
    תאכלס, לא היה שום ביות... פעם אחת לא החלפתי לה טיטול בבית חולים וזה לטובה
    היו מספיק החלפות טיטולים אחרי כן בבית...
    אז לסיכום, נצלי את הזמן לנוח במחלקת יולדות

• טוטילה למה לא התלוננת???!

אני עם הגדולה שלי רציתי ביות מלא. אבל לא היה לי מושג איך מטפלים בה.
    אז עשיתי ביות חלקי.
    לא היתי מסוגלת לעזוב אותה.
    אומנם יש לי עוד זמן אבל אני שוקלת שוב מה לעשות.
    כי עכשיו אני יודעת להניק ולהחליף חחחחח
  • עם כולם ביות מלא
  • בלילה הוא היה אצלהם בתינוקיה
    ביום הייתי לוקחת אותו אחרי שהייתי אוכלת בבוקר כמו שצריך...
    בצהריים נראה לי הייתי גם מחזירה בשביל לאכול בנחת ואחכ אצלי היה כל הערב.
    אחכ הוא היה בקופסא הזאת שמטפלים בה בצהבת אז הייתי יכולה לקחת אותו רק
    בשביל להאכיל ולהחזיר לטיפול.
    בקיצור- נחתי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה