מקומות מוצנעים. התייעצות/סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי בעיה קטנה.
    מיכל לא מסכימה לי שאני אגע לה באיברי המין במקלחת.
    מצד אחד זו דרישה לגיטימית לגמרי ואני רוצה לכבד אותה במלואה
    מצד שני, אני מנסה לגרום לה לשטוף את האיזורים בעצמה והיא לא עושה את זה בצורה טובה.
    מה גם שהיא עדיין לא מנגבת מי יודע מה טוב. לפעמים בכלל לא. אין לה זמן לשטויות האלה
10 תגובות
עמוד 1
  • אצלנו הגדולה שוטפת לעצמה, היא יושבת בתוך אמבטיה אז גם אם "מתפספס" טיפה לא נראה לי כ"כ רציני.
    אבל בתחילת "העצמאות" בנושא נתתי לה מראה באמבטיה והסברתי לה איך בדיוק להגיע לכל מקום ושתראה איך היא מגיעה ולאן
  • היי
    את הטוסטוס אני מנקה, את הפושפוש היא לבד (לא מי יודע מה...) אבל אני מושיבה אותה באמבטיה עם סבון...

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
  • אמא ויותר - אחלה רעיון! אהבתי מאוד!
    יש נשים מבוגרות שלא יודעות איך נראים אבריהם המוצנעים ביותר....
    גם אצלי יש התנגדות שאנקה להן אז אני שמה על היד סבן מדולל במים ומבקשת מהן לקחת מהיד שלי ולנקות היטב ואח"כ עם הטוש-טלפון מבקשת מהן לפסק מעט את הרגליים ולפתוח את השפתיים החיצוניות ושוטפת להן בעזרתן.

• גם אצלי הגדולה לא מסכימה, היא אמרה לי " אמא זה לא נעים לי"

אז מאז אני נותנת לה לבד , היא לא עושה את זה טוב כל כך אבל אני מושיבה
    אותה באמבטיה ועם הדוש שוטפת לה.

• טוב אצלנו זה לגמרי חיצוני...

על שחר אני הכי סומכת בעולם. הוא יותר נקי ממני הילד הזה! תכף אני פותחת שרשור פה על איך הוא מחנך ילדים של שכנים את מתה מצחוק. מעבר לכך שהוא ילד נקי אני מרגישה שלא בנוח להתעסק לו שם בעניינים. שינקה לעצמו.
    לטל אני מנקה וכמובן גם איתן... אבל בעייני זה הגיל ללמד אותם איך לעשות זאת לבד. תעמדי לידה ותדריכי אותה בדיוק איך. זה כמו שבהתחלה הם מצחצחים שיניים ממש גרוע ללבד אבל ככה לומדים...

• שתי הגדולות שוטפות לעצמן... וגם אני עשיתי מה שאמא ויותר עשתה, הרי לנו כשנשים תמיד ממליצים להסתכל על עצמנו במראה, להכיר את כל האיברים שלנו... אז למה שהבנות לא?
    הקטנה עדיין מאפשרת לי לסבן את כל איבריה

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• גם אצלי הגדולה כבר לא מסכימה לי.....
    פייס: ortal_hori

• אצלנו אנחנו העברנו את התפקיד אליהם..
    http://www.oogle.co.il/?friend=3580

• לקטנה אני עוברת אחריה על הכל, היא אף פעם לא העירה משהו, והאמת שאני לא מתעסקת יותר מדי, מנקה קצת עם הסבון וזהו. לא חשבתי לתת למה מראה לראות
  • לא הגענו למצב שכזה, כשאני מקלחת את הבנים זה בצ'יק צאק סבון על הכל טוסיק, בולבול אחת שתיים ומסיימים.

אני כל הזמן מקפידה לשדר להם שאם הם לא רוצים תולעים אז חייבים לשטוף הכל!

על החתום: תמי הממי (נ.ב. קרדיט ל...)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה