היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני בהריון ולא עושה דיאטה אבל אחרי הלידה אני יהיה חייבת!!
1.200 קג נכון ליום שלישי סך הכל 5.400 עד הלום
אנחנו עלינו חצי קילו בוהו....
לא עלינו ולא ירדנו
מבואסתתתתתת
עליתי 600 גרם
לא נורא מיה שבוע הבא - בכל הכוח למרות שאם אין עליה זה גם מצוין
נופרי - פפפצצהה כל הכבוד
ליבי .. שקטטטטט את עוד שניה מתפנצרתתת
יעלי - את כוסית מטבעך ... את בוכה על 600 גרם?????
גף - כל הכבוד גם..... את בהריון וזה קשה לא להעלות ...
יעלי זה בטוח קשור למחזור
א. מתגעגעות אלייך
תפתחו שרשור משקל לנשים בהיריון ואז נדבר :)
נופר שיחקת אותה מיה תי לא נורא המשיכי בתהליך והתוצאות לא יאחרו לבא... ליבי יעל מה שעלה מהר ירד מהר לאכול נכון ויהיה בסדר והמוני בהצלחה
????? ??? ????.... ??? 4.5 .. ???? ???? ????
לידר... הבנתי ואני מסכימה עם כל מילה (יצאו לך סימני שאלה... כן) שיר'קה... עברתי תפקיד ואני שיא הלחוצה וגם אורן חזר הביתה אז בשעות הפנויות שלי אני איתו.. אבל הנה... אני כאן
יווווו איזה מעצבן הסימני שאלה האלה!( כמעט כמו התיקון האוטומטי באיפון!) כתבתי שבשבועיים ( שבוע שעבר לא רשמתי) ירדתי חצי קילו בלבד.. ויש עוד 4.5 לרדת..
מגיע לי... אני בלילה קמה מורעבת בהנקה וטוחנת שטויות ויש מלא... ובנוסף הייתה השבוע את בסדנת שוקולד שעשיתי ליום ההולדת של החצי השני שלי... ומה יש בבית?? כן בנות צדקתן.. מגוון פרלינים עבודת יד! וכדורי שוקולד! זורקת הכל לפח מיד!
טוב נשקלתי היום ....ווווווו........עליתי קילו וחצי !!!! נראה לי סביר עד שבוע 12 ....מקווה לא לעלות יותר מידי
מאיה את בסדר גמור!!! את מוזמנת להתבטט לנו מול הפנים