ציטוט:
פורסם במקור על-ידי מיכלי24
לחיבוק!!!
בנות זה הגיע למצב כבר לא הגיוני.
קצת רקע :אני גרה אצל חמי וחמתי(מתכון זוועה לזוגיות) קנינו דירה ואנחנו מחכים שהיא תהיה מוכנה(זה פרויקט בבניה)באיזור הקיץ היא תהיה מוכנה בע״ה
בקיצר בזמן האחרון אגם עושה לי בעיות בהרדמות או שהיא נרדמת ומתעוררת ובוכה בטירוף..
ברגע שאני מתקרבת למיטה היא מגבירה את הבכי בקבוע !! אני נותנת מוצץ ,בודקת שהכל בסדר איתה ולא מרימה אותה כי אני לא חושבת שזאת הדרך(סתם בשביל הידע..קרה שהרמתי אותה ושמתי אותה על המיטה והיא ישר חייכה וצחקה).וזה נמשך שעה-שעתים עד שהיא נרדמת
בקיצר כל לילה מחדש..וחמתי היא אישה מאוד קשה לא מסוגלת לשמוע בכי ,אנחנן מסבירים לה שזה משחק והיא בשלה דופקת לנו על הדלת וצורחת עלינו.
אתמול זה הגיע לשיא חדש!!הילדה בכתה והיא קראה לגיסתי ב12 בלילה (גיסתי גרה דלת מול) וגיסתי אמרה שצריך להרדים על הידיים וביחד איתי וכולם נכנסו לי לחדר והרימו את הילדה בלילה וצעקו עלי ואמרו שאני אכזרית ואצלהם זה לא נהוג ככה ופשוט ציצפו עלי והיו פה צרחות מטורפות אחד על השניה.
בעלי אמר לי שאני ארים אותה בידיים כדי שלא יתערבו וזה הגיע למצב שפשוט הלכתי לישון בוכה ובכלל לא ישנתי!!
לחמתי תמיד היו הערות שאלוקים יודע מאיפה היא מביאה אותם,תמיד תלונות ולחץ ואני קיבלתי אבל שזה הגיע למצב הזה!!!
שכולם צועקים עלי ועושים אותי הרעה וזה יוצא מכלל שליטה ...עוד לא היה!
עכשיו יש לי אפשרות ללכת להורים שלי בכפר יונה,יש להם וילה ענקית ומיליון חדרים עד שהבית יהיה מוכן אבל זה כרוך בזה שבעלי נשאר פה כי כאן העבודה שלו והחיים שלו וזה כרוך בזה שבקושי ניפגש.
מה לעשות??
להשאר ולהמשיך לסבול את זה או ללכת להורים ולוותר לחודשים הקרובים על הזוגיות שלנו??
ושתבינו שעשיתי מיליון שיחות עם חמתי זה נכנס מאוזן אחת יוצא מהשניה!!!
כל כך רעעעעע לי:(
באמת כפיים למי שקראה עד לפה.
ציטוט:
פורסם במקור על-ידי ETD
חמודה לי זה לא נראה נורמלי....בכלל...ככה אני חושבת....זה בכלל לא טוב לגור אצל ההורים ובמיוחד אצל הורים שרע אצלהם.....
אני מבינה שאתם רוצים לחסוך ולא לשלם שכירות אבל אולי תמצאו איזה יחדית דיור ב1500 ש"ח עד הקיץ ותגורו שם -ביחד!!!!
אני לא מבינה המרחק בין כפר יונה לראשון לציון לא כ"כ גדול ...למה אי אפשר ליסוע את המרחק?זה אומנם לא קל אבל אם המצב כזה אני לא הייתי נשארת אפילו יום אחד...זה ממש לא נעים כשצועקים עלייך......
בכלל אני לא חושבת שטוב לגור אצל ההורים...אבל אם הבית גדול וההורים בסדר אז ההורים שלך יכול להיות פתרון יותר טוב...
אגב גם אנחנו היינו אצל ההורים אחרי הלידה של אורי(היה לי בית אבל באתי להיות אחרי הלידה אצל אמא) והתערבו לנו המון בגידול שלו ...שתקתי....ספגתי....ובגלל שידעתי שזה מפריע להם הבכי -הרמתי אותו ופינקתי אותו בניגוד לרצונות שלי.....רק בגלל שאני רציתי להיות שם.....נכון השנה הראשונה היתה לא קלה הוא היה ילד לא קל בגלל ההיסטריה שהיתה כול הזמן מסביבו בהתחלה אבל.....בגלל שהיתי שם היתי צריכה לשתוק......וכשהחלטתי שנמאס לי פשוט הלכתי הביתה-הכון שלי היה לאן ללכת....
גם את בעצם צריכה את חמך וחמותך ונכון שהם לא צריכים להתערב ובלה בלה בלה...
אבל אם בכ"א זה נראה לכם הפתרון היחיד תצטרכו להבליג .....
אנשים מבוגרים קשה מאוד לשנות....
ד.א אורי שלי היה ילד לא קל בשנה הראשונה בגלל כול זה אבל מאז הוא פשוט פרח של ילד מאחלת לכול אמא אחד כזה....בעז"ה בקיץ תיהיו בבית שלכם ותתחילו בסדרת חינוך משלכם...גיל שנה זה עדיין לא מאוחר מידי
ציטוט:
פורסם במקור על-ידי יעליאור2
תקשיבי....
נתחיל בזה שכמו שרשמת בעצמך- בסיסו של המצב הוא גרוע, גם אם יש לך את החמות הכי מדהימה בעולם, שכן ידוע שלגור אצל החמות זו סיטואציה שיוצרת בעיות..
נוסף לכל- נפלת על אחת
ציטוט:
פורסם במקור על-ידי שני1קרצי
אני מבינה שאת לא חושבת שבעלך יבוא איתך להורים שלך.
אולי תסעי להורים שלך רק לשבוע-שבועיים כדי להרגע.
לנסות לעשות את החינוך שלך במשך שבוע-שבועיים בלי הפרעות מבחוץ ואולי זה יעבוד ותוכלי לחזור עם קצת יותר שקט?
אני כנראה הייתי נוסעת קצת רק בשביל השקט וחוזרת. כמו לחופשה, כדי שלא תשברי.
אני מסכימה עם רוב מה שהבנות אמרו. בכל מקרה תתיעצי עם בעלך.
ציטוט:
פורסם במקור על-ידי שני1קרצי
אני מבינה שאת לא חושבת שבעלך יבוא איתך להורים שלך.
אולי תסעי להורים שלך רק לשבוע-שבועיים כדי להרגע.
לנסות לעשות את החינוך שלך במשך שבוע-שבועיים בלי הפרעות מבחוץ ואולי זה יעבוד ותוכלי לחזור עם קצת יותר שקט?
אני כנראה הייתי נוסעת קצת רק בשביל השקט וחוזרת. כמו לחופשה, כדי שלא תשברי.
אני מסכימה עם רוב מה שהבנות אמרו. בכל מקרה תתיעצי עם בעלך.
ציטוט:
פורסם במקור על-ידי דובונית לב טוב
לא קל המצב בו את נמצאת...
אני לא יודעת אם בעלך עובד שישי אבל עם לא תנסי לנסוע מחמישי עד שבת בערב להוריך איתו ועם הילדה שינוי אוירה ולתת לחמתך קצת ספסיס
הייתי במצבך בעלי ביום שחמתי צעקה עלי בחודש שביעי לקח את הדברים שלנו ואמר לה צאו...
עברנו לבית שליד היינו גרים בהתחלה אצלה בתוך הבית ואז ליד וגם שם היא ניסתה לסכסך... ארזנו ועברנו אזור...
מבינה שאת לא יכולה לגור בשכירות כרגע אבל...
חודש חייתי אצל סבא וסבתא שלי ובגלל שלא היה לי נעים עשיתי הכל בכדי שהיא לא תבכה למרות שזה מנוגד למה שרציתי ואחכ לא קל להחזיר למסלול אבל אפשרי אט אט דברים מסתדרים...
אל תגורו בנפרד גם אם אין מה לעשות בזוגיות שם אתם עדיין ישנים יחד וזה חשוב מאוד....
לא קל אבל הרבה סבלנות זה יגמר