היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הבדיקה היא אצל רופא פרטי שעובד עם הקופ״ח האם זאת הבדיקה שמתבצעת בתלת מימד? רק התמונות בתלת מימד או כל הבדיקה נראה אותו ככה? ומקבלים דיסק?
6 תגובות
עמוד 1
הדיסק - זה תלוי ברופא אני חושבת...גם אני עשיתי סקירה מוקדמת אצל רופא פרטי שעובד עם כללית ואכן קיבלתי דיסק. חלק מהבדיקה יהיה בתלת מימד, לא כולה. תהני!!!
איזה מקום את עושה? ברוב המקומות כבר יש אפשרות לתל מימד. זה כפתור מיוחד שנמצא במכשיר עצמו, את רוב הבדיקה עושים רגיל בגלל המדדים. התלת מימד זה ליופי, רק בסוף הוא יראה לכם + יוציא תמונות בתלת מימד. זה בעיקר ליופי, לא לבדיקת המדדים החיוניים לסקירה מוקדמת. אני בטוחה שתקבלי גם דיסק, כולם כבר נותנים.תהנו פייס: ortal_hori
רוב הרופאים עושים תלת מימד ונותנים גם דיסק תלוי מי בכל מקרה שיהיה בהצלחה ותעדכני אותנו במין אחרי הסקירה!!!!!!
אני יודעת שיש לו מערכת תלת מימד, רק שאלתי אם בבדיקה הספציפית הזאת זה עם תלת מימד. אני עושה באשקלון. ג׳ף את אוטוטו יולדתתתתתת!!!!