שאלה על התפטרות אחרי לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי בעיה:
    כרגע אני עובדת שעה פחות ביום בגלל שיש לי שעת הנקה,
    בפברואר זה נגמר..
    ביקשתי להשאר בתנאי העבודה האלה בגלל שאני פשוט לא יכולה לעבוד יותר שעות,
    אני לא אספיק להוציא את הילדים מהמסגרות, וגם ככה אני גמורה פיזית ויהיה לי ממש קשה לעבוד עוד שעה.
    מה עוד שבמקור אני אמורה להשאר לעבוד יום אחד עד מאוחר וממש ממש ממש אין סיכוי שזה יקרה
    היום הבוס שלי אמר לי שלא מוותרים לי על היום הזה שלהשאר עד מאוחר
    הסברתי לו שזה קריטי, הוא אמר שיבדוק שוב..
    השאלה: אם נגיד זה לא יסתדר אני כנראה אצטרך להתפטר
    עד מתי אני יכולה להתפטר כדי לקבל פיצויים? אם זוהר נולד ב28/5?
    [
6 תגובות
עמוד 1
  • עד 28.2.13, עד שהוא יהיה בן 9 חודשים

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• אוף, איזה נבלות...

• בייבי בום - ומי יוצא את הילדים מהמסגרות בזמן שאני "מנסה"
  • חס וחלילה, ברור, אני יודעת שזה לא סתם. אני יותר מדי יודעת, הייתי גם במצב הזה בעבר.
    העסקתי בייביסיטר תקופה, היא לקחה מהגן. היא הייתה סטונדטית עם רכב, ושילמתי לה את הוצאות הנסיעה. לשם כך גם השאלתי מושבי בטיחות מחברה טובה. הכנתי כל יום אוכל שחיכה להם, לפעמים קניתי כרטיסים לאירועים שהתקיימו והיא היתה לוקחת אותם. בסוף נתנו לי מה שרציתי (אבל המקרה היה טיפה שונה). מבחינתי ההשקעה הכספית הייתה שווה. ברור שזה לא היה פשוט, אבל משתלם כלכלית.
    בכל מקרה זו רק עצה. מה שעבד אצלי ברור שלא בהכרח יהיה טוב מבחינתך.
    בהצלחה!!!!
  • טלטול כבר ענתה לך.

עד היום הזה - את יכולה להודיע ולהמשיך לעבוד לפי הזמן והוותק שעבדת במקום הזה.

איזה נבלות חוצפנים
    פייס: ortal_hori

• עד 9 חודשים אחרי הלידה, את יכולה להגיש מכתב התפטרות לצורך טיפול בילד ואז זכאית לכל התנאים כדין מפוטר.

על החתום: תמי הממי (נ.ב. קרדיט ל...)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה