יש מצב..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש מצבב שהתינוקת שלי בת שלושה שבועות לא אוהבת לישון,
    היא נירדמת לי רק על הידדים ברגע שאני שמה אותה בעריסה היא קמה ולא נירדמת..
    יכול ליהות שהיא התתרגלה כבר על ידיים??

ועוד משו
    מאיזה גיל אפשר כבר להפעיל אותה באונברסיטה
    ולשים לה מובייל במיטה?
4 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי היא התרגלה לידיים...
    לגבי השאר, שהמנוסות יענו :)
  • היא רק נולדה וצריכה את החום הקירבה והמגע שלך. זה בסדר.
    עד גיל 3 חודשים בערך זה בסדר.
  • היא ממש לא התרגלה לידיים שלך, היא פיצית, בת 3 שבועות, היא רק מתחילה להכיר אותך, מזהה את ריח שלך, היא רוצה להיות איתך, מחפשת את חום גופך, את קירבה שלך. בגיל הזה עדיין לא מתרגלים לדבר, רק מתחילים להכיר וללמוד אחד את השני
  • כמו שענו זה לא הרגל לידיים היא מחפשת חום וקירבה אליך
    ועוד במיוחד במזג אוייר כזה שינויים במזג האוויר משפיע עליהם...
    סבלנות אט אט זה עובר
    ביינתים כדי שיהיו ידיים פנויות את יכולה לשים במנשא
    משטח פעילות אין שום בעיה לשים על הבטן על המשטח כמובן לדאוג שיהיה חם...
    זה יחזק את הרמת הראש... כל פעם קצת... בהתחלה יש שלא אוהבים
    לגבי המוביל גם אין שום בעיה זה מסקרן אותם מההתחלה לוודא כמובן שהוא מחוזק היטב ...לגבי השינה שלה תבדקי אולי היא אוהבת לישון עם תיחום אז פשוט מתחת לסדין מגלגלים שני חיתולים לצורת אליפסה ואז זה קטן יותר ואפשר לשים לישון בפנים..
    ותנסי להניח במיטה טיפה לפני שהיא נרדמת הרדמות מוחלטת כדי שהיא תלמד להרדם שם לבד..
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה