היוש :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קיבלתי לא מזמן האשמות בפייס שאני לא פה
8 תגובות
עמוד 1
  • אל תתיאשי.
    הבת שי עשתה פרצופים של איכסה מעלפים מצחוק וירקה הכל.
    אל תתיאשי תנסי שוב ושוב עד שהיא תתרגל.
    המרקם מוזר לה קצת.
    חשוב לא להתיאש . זה חבל שיש אימהות שמוותרות והילד שלהם בגיל שנה לא נוגע באוכל ושותה רק מטרנה.
    קישוא זה קצת מוזר תנסי אולי גזר שזה קצת מתוק או בטטה.
  • תזרמי איתה לפי הקצב שלה אין לאן למהר.

בכל אופן, לא הייתי נותנת קישוא לבד, אפילו אנחנו לא יכולים לאכול ככה. תתחילי מתפוח אדמה, יומיים אחר כך תוסיפי גזר וככה כל פעם עוד ירק מתווסף. ואל תצפי שהיא תאכל כמויות היא רק טועמת כפית אחת זה מצויין.

• אם היא הגיבה ככה לכל סוג של אוכל ולא רק לירק או פרי ספציפי יכול מאוד להיות שהיא לא בשלה עדיין.
    טעימות כשמן כן הוא, רק טעימות. מנסים כל פעם כפית של ירק ובודקים את התגובה.
    אבל אם את רואה שאם במשך כמה ימים רצופים היא לא בעניין ויורקת הכל,
    סימן שהיא באמת לא מוכנה עדיין. לבהות בך אוכלת זה דבר אחד,
    אבל לטעום בעצמה זה כבר עניין אחרי לגמרי. אולי היא סתם מוקסמת מעצם הלעיסה

• ניסית לאכול פעם קישוא מעוך בלי תבלינים?חחחח גם אני הייתי עושה פרצוף

• תודה מכל הלב בננות
  • חחחחחחחחחחחח
    דנה!! מה את לא זוכרת מה כתבנו לך בשרשור הקודם?
    הם "נגעלים!" !!!!!!!!!!!!!!!!!! זה לא נוזלי!
    זה שהיא עשתה פוי ואיכס ובע זה רק אומר שהיא לא אכלה את זה לפני
  • כמו תמיד מסכימה עם מיצי !
    אוכל זה טעם נרכש ואפילו אומרים שלוקח לפחות 10 פעמים להחשף כדי להתחיל לאהוב משהו...
    תחשבי על עצמך לא היה לך איזה ירק או פרי או בירה למשל שבפעם הראשון ממש לא היה הטעם שלך ... אני בפעם הראשונה שטעמתי אבוקדו למשל לא הבנתי איך אנשים אוכלים את זה ואחרי זה התרגלתי...וככה כל מאכל כולל חומוס וסחוג ועוד מליון דברים היו חדשים לי בטעם ובמרקם ... המטרה היא לחשוף , בסוף אף אחד לא יונק עד גיל 18 ...תורידי לחץ ותהני מהחוויה יחד איתי גם כשהיא עושה פרצוף גועל תצלמי למזכרת זה הכי כיף
  • כבר ענו לך..
    שיהיה בהצלחה:)
    ותקפצי לפה יותר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה