היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לבנות נפלאות של הפורום! שמי דינה שער. תושבת נצרת עילית. נשואה + ילדה בת חמש וחצי ושמה רומי. נמצאת בשבוע 10 עם תאומים בבטן (הייתי בפורום של תמיכה בנושאי ההפריה) הילדודס באו אחרי טיפול IVF. מאוד מאוד נרגשת! אשמח לשמוע יותר פרטים על הריון המעניין הזה. אני ממש בלחץ ממלא דברים. יום נפלא שיהיה לכן מלא בבשורות טובות.
13 תגובות
עמוד 1
לא מבינה בהריון תאומים.... אבל מזל טוב וברוכה הבאה
נעים להכיר! קודם כל בשעה טובה ושיהיה בהצלחה! יש לנו כאן כמה אמהות מקסימות לתאומים שאני בטוחה שישמחו לסייע לך!!!
ברוכה הבאה!!
ברוכה הבאה
ברוכה הבאה ובשעה טובה
ברוכה הבאה
ברוכה הבאה!!! בשעה טובה על ההריון, שיעבור בתקינות ובקלות
ברוכה הבאה בטוחה שיעזרו לך ויענו לך להכ.. הגעת למקום הנכון
ברוכה הבאה שיהיה בשעה טובה ובקלות ובידיים מלאות אני אמא לתאומות בנות 4. הריון תאומים שונה מהריון יחיד בכמה דברים יש בדיקות שעושים בהריון ולא בהריון יחיד יש בדיקות שלעומת זאת לא עושים בהריון תאומים כמו חלבון עוברי כי לא יודעית לזהות של מי מהעוברים החלבון .
מעקב ההריון יותר צפוף סיכוי ללידה מוקדמת וקיסרי יותר גבוהים מיחיד.
עם זאת הייתי ממליצה לך לא להתאמץ יתר על המידה כדי למנוע התקצרות צוואר הרחם ושמירה וכו ' וכו'.
כן הייתי מליצה בשבוע 24 לעבור לרופא מטפל בהריון בסיכון גבוהה כי ישנם דברים שנכון לבדוק בהריון תאומים ולא בהריון יחיד וזה רק ע"י רופא הריון בסיכון גבוה.
ברזל חומצה פולית ופרנטל לקחת כבר מעכשיו עד הסוף כי תאומים לוקחים ממך כפול 2 וחשוב מאוד לא ליצור חוסרים בגוף כי אח"כ לא קל להלשים ולפעמים קשה
אני יכולה לומר לך שבשבוע 16 היתה לי כנראה צמיחת גדילה בהריון ופתאום הברזל שלי ירד והגעתי למצב ששבוע ימים הייתי במיטה לא יכלתי לעמוד על הרגליים עד אשר הברזל עלה כי בשבוע זה הגברתי 3 פעמים ביום ברזל.
זה מה שאני זוכרת עד עתה אם יש לך שאלות , תשאלי בשמחה
ושוב שיהיה בהצלחה.
בשעה טובה מותק!!! וברוכה הבאה
ווואייי.... תודה רבה לכל המברכות. תודה מיוחדת לאמהות לתאומים שנתנו לי קצת מידע. אמשיך לעדכן. שיהיה ערב קסום.
ברוכה הבאה ומזל טוב להריון התאומים מרגש בהצלחה קל ותקין