יש סיבה להיבהל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    ניהיה לי הפרשות חומות יחסית נוזליות לפי מה שקראתי באיטרנט זה יחסית שכיח וקורה הרבה וכל עוד זה לא דם אין מה להלחץ. למי קרה? ללכת

14 תגובות
עמוד 1
  • נשמע תקין- היה לי בהריון ראשון.
    אם זה ימשיך או יהפוך לדימום גשי לבדוק

• תשגיחי שזה לא הופך לדימום או גוש של דם.
  • בס"ד

בהריון הראשון שלי היון לי הפרשותחומות תמיד יום אחרי שאני בעלי היינו יחד
    אבל שבוע 15 זה עובר תשמרי על עצמך ואם בא לך להבדק ואת לא שקטה לכי
    שיהיה בשורות טובות

• היי בובה
    אני לכל מקרה הייתי הולכת להיבדק
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • לי היה , התקשרתי למוקד אחיות אמרו לי לעקוב שזה לא מתחזק ולא הופך לדם טרי ,אבל בכל זאת הלכתי לבדוק אל רופא נשים שלי ,שאולי הוא יראה את המקור או אם יש לו איה הנחיות לגבי יחסי מין או משהו
  • אין לי מושג..
    אני הייתי הולכת לבדוק.
  • בעיקרון זה נפסק ולא נראה כמו דם. מקווה שהכל תקין

• גם לי היה בהריון הנוכחי
    תלכי לבדוק בשביל השקט הנפשי שלך

• נשמע תקין
    הייתי הולכת להיבדק בכל מקרה

• נשמע תקין
    אני הייתי מתייעצת עם אחות בטלפון אפילו רק להרגעה

• מאוד שכיח..אני סובלת הרבה מדימומים עד עכשיו כנראה שזה מצוואר הרחם..בכל מקרה אם זה מלווה בכאב או משהו ישר לכי להיבדק ..

• אני גם הייתי הולכת להבדק לשקט הנפשי....
    אני לא יודעת עד איזה שבוע אך כשהייתי מאושפזת אני זוכרת שקראו לזה בשם מפוצץ... לא אגיד לך כדי לא להלחיץ... כי בתכלס זה אומר לנוח המון לא להתאמץ ולשתות....................... כן לשתות... איך הכאב ראש?
  • תודה לכולן. בנתיים לא הלכתי להובדק כי זה לא דימום ונפסק מהר יחסית. נעקוב אחרי זה

ולגבי הכאב ראש הרבה יותר טוב כניראה האנטיביוטיקה עוזרת מקווה שמכאן זה רק ימשיך והשתפר

• שמחה לשמוע רק טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה