לקות בתקשורת.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • על הרצף
    בספקטרום
    בעיות בתקשורת
    אוטיזם (את המילה הזו אומרים בד"כ ממש בשקט.. )
    http://www.oogle.co.il/?friend=3580
34 תגובות
עמוד 1

• למי מספרים? למי שצריך לדעת, למי שאת סומכת עליו ולמי שיכול לעזור...
    קודם כל תעכלו את זה בתא הפרטי שלכם.
    אחר כך תחשבי למי היית באמת רוצה לספר (אני למשל ישר מספרת לאחותי. כל דבר.)
    בהמשך זה יהיה יותר קל ואולי אפילו יותר קל ממה שזה לפני שנתנו לזה שם.

• מאמי ברוכה הבאה למועדון
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • בואי נדבר בפייס

• וואווו

אני חסרת מילים (וזה לא קורה הרבה.....)

את יכולה לומר שיש לו בעיות תקשורת, וזהו. רק את ובעלך תדעו את כל האמת.

מאחלת לכם את החיבוקים שבעולם. יהיה בסדר
    פייס: ortal_hori

• האמת שזה ממש מפתיע אותי. הייתי מצפה מהסיפורים שלך שיגידו סוג של הפרעות קשב וריכוז אולי ולא משהו כזה.
    ההגדרות מאוד מפחידות, אבל אהבתי את מה שאמא ויותר כתבה - עכשיו יש לך כלים לעזור לו ואני בטוחה שבגלל שזה קל אז עם קצת עבודה החיים שראית בשבילו לא ישתנו.
    לרוב הילדים יש איזה שהיא בעיה. לחלקם היא קטנה או פחות מובחנת, לחלקם משפיעה על החיים ברמות שונות.
    יש ילדים שמנים, ילדים עם קשיים בדיבור (למשל הילד שלי), ילדים עם הפרעות קשב וריכוז, ילדים עם דיסלקציה.

בקיצור, חפרתי. אבל רציתי שתדעי שלא לכולם הכל בא בקלות. זה קשה אבל לדעתי עוד כמה שנים לא תביני למה דאגת.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • שולחת חיבוקים!!!!!
    אם את רוצה לדבר אני זמינה....

• אבל מתחת לתוית יש את שילה המקסים והנהדר

אני מבינה שכרגע מאד קשה לך. יזה בסדר גמור
    השלב של האבל ועיכול המידע חשוב מאין כמוהו

אבל כמה דברים חשובים

- לילדים מבלבלים כמו שילה יש המוווון חשיבות לאבחון יחסית מוקדם
    את יודעת שיש ילדים שמאובחנים רק בגיל ההתבגרות אחרי כל כל הרבה סבל וחוסר יכול לעזור להם?

שנה הבאה לא חייבים סייעת צמודה. אולי דווקא סייעת סמויה תתאים כאן
    ועד שנה הבאה יש זמן (אני יידעת שזה שלב שכבר מתחילים לתכנן לשנה הבאה, אבל בכל זאת)אפשר לעבוד בבית
    עם חונכת או אולי חונך..גם כהכנה צשנה הבאה

יש לאלוט ולבית לורן קו חם וקבוצת תמיכה עבורכם ( יש גם קבוצת אחים אם זה רלוונטי..) כדאי להתקשר... זה מקל לשמוע שאת לא לבד

• אוי, כמה שאני מבינה אותך!
    לפני שנה כשקיבלנו את תוצאות האיבחון של אביגיל אני הרגשתי את כל מה שאת מתארת

• מאחלת לכם את כל הטוב שבעולם.....והיי חזקה שולחת לך

• מוסיפה למה שכבר אמרתי - שילה זכה בהורים שידעו להבין ולהכיל אותו ומעכשיו ידעו לעשות את זה אפילו יותר טוב!

אלףףףףףףףףףףףף חיבוקים!!!!!!!!!!!!
  • אני חושבת בול כמו צול-צול
    shira

• חמשת הרופאים היו מאותו בית החולים? אולי שווה להתייעץ עם מישהו נוסף שהוא רופא אחר לגמרי מאיפה שהתייעצת?

אולי שווה לכתוב מכתב לאגרות הקודש של הרבי מלובביץ ולקבל יעוץ?

זה מה שאני הייתי עושה

ואם זאת באמת הבעיה לכי לקבל קודם כל נכות מהביטוח לאומי ואחרי זה כמובן לחפש בית ספר מתאים או סייעת דרך העיריה. אבל כדי לקבל סייעת דרך העיריה את צריכה קודם כל ללכת לביטוח לאומי לקבל את הנכות. למרות שבעיני זה לא נכות ילד שנולד ככה הוא לא נכה. הם הכי מקסימים ומתוקים בעולם. מצטערת ממש שאת עוברת את זה. מקווה שזה טעות
  • תסלחי לי מאמי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• ]
  • עמיתוש
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• כתבו לך כל כך הרבה לפניי....
    אז אין טעם להוסיף
    רק לתת לך מלא מלא

הילד שלך מקסים ונבון, והוא אותו ילד שהיה קודם בטוחה שתצליחו לעבור את מהמורת ה"תווית" ולהתקדם טוב יותר איתו

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• פיתוש

• תודה בנות!
    נוגו'ש, דיברנו עם חברים בשבת, הם נגד כל האיבחונים האלה..
    הם טוענים שכל ילד שתשלחי לאבחון תמצאי אצלו משהו..
    אין מצב שילד יצא "נקי" מאבחון כזה.
    אני בהחלט חושבת שזה נכון, כל ילד איפשהו לא בדיוק בנורמה,
    השאלה הגדולה שנשאלת לגבי כל בעיה פסיכולוגית אפשרית היא- כמה זה פוגם במהלך החיים של הילד.
    האם ההפרעה מנהלת את החיים או שהחיים מנהלים את ההפרעה.
    אנחנו הרגשנו שההתמודדות היומיומית עם התיסכולים עם הקיבעון ועוד.... מפריעים ויפריעו לו ולנו עוד בהמשך אם לא נטפל עכשיו!
    הרגשנו יום יום מתוסכלים וכאילו כל דרכי החינוך האפשריות לא מצליחות לחדור אותו, במיוחד כשהוא בהתקף.
    שאנחנו צריכים כלים, וששילה צריך עזרה מעבר למה שאנחנו מסוגלים לתת לו.
    אל תקחי את זה כמקור לדאגה, אלא כנקודה למחשבה.
    http://www.oogle.co.il/?friend=3580
  • גם אני תמיד חושבת מה זה המושג ״נורמלי״?
    הנורמלי שלי זה לא כל כך נורמלי לאחר. אנשים שונים אחד מהשני. לכן כמו שאמרת השאלה היא אם זה מפריע לכם ולו...

• עמיתוש, קבלי המון חיבוקים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה