כולה יומיים לקחתי ברזל והיום סבלתי 5 שעות מכאבי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עצירות:((((((
    אני כבר מותשת מלבדוק לא יודעת מה לעשות ומצד שני ביומיים האלה אני מרגישה יותר אנרגיות ונהיה לי טוב
    היום בבוקר קמתי בשעה 7 ועד שעה 1 סבלתי ממש מכאבי עצירות!!כמובן שניסתי לשבת קצת (בשירותים) ורק בסביבות שעה 4 השתחרר שם הפקק

7 תגובות
עמוד 1
  • את שותה מספיק?
    אוכלת ירקות ופירות וסיבים תזונתיים?
    יש לי אחלה טיפים לעצירות, אם ממשיך לך תגידי לי

• מים רגילים יש ימים שאני שותה טוב ויש ימים שאני שותה תה אבל אני אוכלת הרבה דברים טובים
    הורדתי את הלחם..אני אוכלת לחמיות
    תמרים
    תפוזים
    מחר אני יקנה שזיפים
    אני אוכלת עגבניות..
    תאמת כלום לא עוזר חח

• אם את לוקחת טבליות תחליפי אותם בסירופ לי זה עזר מאוד
    אומנם יש לזה טעם לא ממש טוב אבל אני מוכנה לסבול שניה של טעם רע מאשר את הכאבים שפעם אפילו חשבו שיש לי מירים מוקדמים בגללם

• מה אני יעשה עם כל הקופסאות האלה של הברזל שקניתי

• אבקת הפלא - נורמלקס!!!!!!!
    היא כל כך עוזרת לי במצב הזה!!!!!! שווה שווה שווה לקנות ולבדוק
  • למה זה עולה לך כזה הרבה? אין לך איזה משלים מושלם זהב ואטאבר כזה של הקופה
    שמסבסד?

גרבר שזיפים!
  • גרבר שזיפים....
    מים מים מים מים מים מים עדיף בטעם
    ולא תה.....
    לא יודעת מה זה הפריפול הזה אבל סירופ פריפל 3 של הילדים עם עגבניה לא בארוחת צהרים עוזר כתבתי לך בשירשור אחר...
    תנסי להחליף תכדורים לסירופ מומלץ מאוד...
    וכן תבדקי נורמלקס- אבל שתדעי הוא מחייב המון מים כי זה יכול לגרום לפעולה הפוכה
    או פגלקס
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה