היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז ככה גם החודש אין הזרעה , היום בבוקר עשיתי בדיקת דם , חזרתי בערב לרופא לעשות אולטראסאונד , הוא אמר לי אין צורך את אוטוטו מבייצת , אז אמר לנו ליהות ביחד ושנפגש רק בחודש הבא . בקיצור קצת נחים מהזרעות ועובדים טיבעי.
22 תגובות
עמוד 1
יאללה מאמי שיהיה זה החודש האחרון !! אמן שלא תיצטרכי שום הזרעה !!
ב ה צ ל ח ה
שיהיה בכיף והמון בהצלחה מתוקה!!!!
תודה רבה מאמי שלי , איזה מצחיק הרופא שלי נתן לי מינון 75 של גונאל פ ואכן יש תגובה טובה מאד שהיום אני רק ביום ה13 לוסת וביוץ כבר בדלתתת, רופא אמר אולי הייתי צריך לתת לך בתור התחלה של 37.5 ולא 75 . אני גם ככה מבייצת טיבעי ,אז תתארי לעצמך איזה פוש הזריקות נתנו. אוראלי בעלי אומר לי התינוק שלנו רוצה לבוא טיבעי בלי שום הזרעות, נשמה טהורה שלייייייייייייייייייייי. בהצלחה מאמי תעדכני איך מתקדם אצלך.
/]
בהצלחה
תודה רבה בנות
מרגו, האם ראו אצלך באולטרסאונד זקיק מוביל אחד או כמה מובילים לביוץ? תוכלי לבדוק ולומר לי? אצלי לא השפיעו הזריקות והיה רק זקיק מוביל אחד כמו הביוץ הטיבעי. ותהנו מלעבוד טיבעי, הכי כיף! מניסיון של לפני חודשיים שביטלו לי הזרעה ועבדנו טיבעי, היה הכי כיף!
לא עשו לי אולטראסאונד לולי , רק בדיקת דם ורופא שזה מספיק ולא צריך אולטאטסאונד, הבנתי ממנו שהתגובה הייתה טובה מאדדדדדדדדדדדדד , אבל כמה זקיקים וכמה מובילים , את אמת אני לא יודעת להגיד לך .
/]
בהצלחה מרגו היקרה! וזה יבוא, כמו שהטבע רגיל והלב, השומר לא להיפגע, יפעם בקצב רגיל.
תותי
באולטרסאונד רואים את זה..
אני יודעת שבאולטראסאונד רואים , כשתיתי איקאקלומין תמיד עשיתיי אולטראסאונד , גם הפעם הייתי צריכה לעשות לאחר זריקות אבל רופא אמר שלא צריךךךךךךךךךךך.
/]
בהצלחה אהובה
תודה רבה שירושששששששששששששששששששששששש
/]
בהצלחה!!!
בהצלחה מרגו אולי החודש זה זה!!!!!!
crazy woman!
תודה רבה קרייזי היקרה , אבל עם הכתמות שיש לי כבר 4 ימים אני מה זה סקפטית
הכתמות הן דבר מתעתע. שום דבר לא סופי. מחזיקה לך אצבעות
crazy woman!
קבלי חיבוק ענקקק שהחודש הזה יהיה שלך
מעייני תודה מאמי , מה איתך ? מה חדש?
/]
ניסינו טיבעי מספר חודשים ,ועדיין כלום אבל אני לא מתיאשת !!אבל מה שמקשה עליי זה שאין לנו שום בעיה, אז אין איזה כדור שניתן לתת לי או פרוטוקול מסויים הייתי אצל מדקרת שאומרת שאני לחוצה ובגלל זה אין הריון חחחח עכשיו תסבירי לה שזה לא כזה קל לא להיות לחוצה
מרגישה את אמת טוב , אבל אני בטוחה ב100 אחוז שצערי הרב גם הפעם אין הריון , עדיין לא קיבלתי (אני רק ביום ה24 לוסת ) אבל כל פעם שאני אולכת לשירותים העת מאמץ מטפטף לי טיפות של דם אבל לא מתגבר לוסת. נאמס לי כבר , הרופא שלי בחול , אחזור בשבוע הבא (מצא לו זמן ) ,רוצה ללכת לרופא פרטי ליעוץ לפחות מה זה הדבר הזה ? מתוך חודש רק השבוע של ביוץ אני נקייה ובדיוק שעובר שבוע מהביוץ מתחיל הבלאגן שבוע וחצי של הכתמות ודימום קל ורק אחרי זה באה וסת , כמה אפשררררררררררררררררררררררררררררררררר
/]
מרגו יקירתי - נראה לי שכדאי לבדוק את הדימומים האלה.. זה דיי מלחיץ! מקווה שזה לא משהו מהרחם, תבדקי וכמו שאנחנו אומרות פה - לא להספיד עד שאין מחזור! בהצלחה!!!
תודה מאמי , אני חייבת לטפל בנושא הזה ,הגיעו מים עד נפש